İmam Hatip’ler büyüyor

Kısa adı ÇORİMDER olan Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği yöneticileri...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 11:10
 İmam Hatip’ler büyüyor


Kısa adı ÇORİMDER olan Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği yöneticileri, yeni açılan imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Dernek Başkanı Ayhan Boyraz başkanlığında düzenlenen ziyarete bazı okul müdürleri ve yönetim kurulu üyeleri  katıldı.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul müdürleri, bir dizi talepleri dernek yöneticileri ile paylaştı, fikir alışverişinde bulundular. Binaların fiziki şartları hep beraber gezilerek yerinde görüldü.


Ziyaret hakkında bilgi Ayhan Boyraz, şöyle dedi: “Bizler imam hatip ortaokullarını ciddi manada önemsiyoruz. İmam hatip mensubiyeti ve mesleki derslerdeki eğitim imam hatip ortaokullarında başlıyor. İlimizde şu ana kadar 5 olan ortaokulumuza yenilerinin katılmış olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Halkımızın okullarımıza teveccühü bizi ayrıca mutlu ediyor ve yeni okullarımızın açılmasına vesile oluyor. Bizler dernek olarak yeni açılan okullarımızı görmek, fiziki imkanlarını yerinde incelemek, idarecilerine madden ve manen yanlarında olduğumuzu göstererek  ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. İdarecilerimizin  heyecanlarını ve gayretlerini görmek bizleri mutlu etti. Onlara yeni yapılanmalarında başarılar diliyor, nitelikli öğrenci yetiştirebilmeleri için  elimizden gelen her türlü imkanı onların emrine sunacağımzı, çocuklarımız için gereken herşeyi yapacağımızı mutlulukla tahhüt ediyoruz.”


Çorum’da ilçeler dahil  tüm okulları tek tek gezeceklerini belirten ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, “Başta heyecanlarını gördüğümüz ve emeklerini bu konuda esirgemeyen, bizleri sıcak karşılayıp okullarında misafir eden Merkez İmam Hatip Ortaokulu Müdürümüz Rıdvan Çiçek ve TOKİ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Karaca’ya teşekkür ediyoruz. Bu okullarımızın açılmasını talep eden velilerimize, kaydolacak öğrencilerimize, gayret gösteren idarecilerimize ve özellikle Milli Eğitim Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunar,  eğitim camiamıza ve yavrularımıza hayırlı olsun diyoruz.



Son Güncelleme: 29.07.2015 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.