İnönü Anadolu’da ilk toplantı

İnönü Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, yeni eğitim döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

28 Ekim 2014 Salı 10:59
 İnönü Anadolu’da ilk toplantı


İnönü Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, yeni eğitim döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantı, Okul Müdürü Recep Özcan'ın konuşması ile devam etti. Özcan konuşmasında, okulun başarısına ve bu başarıyı arttırmaya yönelik alınacak kararlara, okulun ihtiyaçlarına, okuldaki disiplin kurallarına, öğrencilerin devam ve devamsızlık konularına dikkat çekti.


Özcan'ın  konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Özcan Çakmak başkanlığında divan başkanı ve iki yazman seçildi. Divan Başkanı seçilen okulun Başmüdür Yardımcısı Mustafa Eker ile devam eden toplantıda, bir önceki eğitim öğretim yılına ait harcamalar, bütçe görüşmeleri ve yönetim kurulu faaliyet raporları görüşüldü. Görüşmelerden sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılında görev alacak olan okul aile birliğinin asil ve yedek üyeleri ile denetleme kurulunun asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi.


Yapılan oylama neticesinde Muhterem Aydıner, İsmail Bülbül, Aynur Helvacı, İlhan Yaşar ve Özgür Yılmaz Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’nun asil üyeleri seçilirken; Erkan Ekmekçi, Hüseyin Yıldırım ve Bayram Eke de denetleme kurulunun asil üyeleri olarak seçildi.


Velilerden destek istedi


Toplantıda söz alan Müdür Yardımcısı Özcan Çakmak, okulun eğitim öğretim kalitesini her zaman daha yükseklere çıkarmak amacında olduklarını, dört yıldan beri bu okulda görev yaptığını, bu görev süresince fiziki anlamda okulu % 95 iyileştirdiklerini, bu iyileşmeyle beraber okul başarısının da arttığını ve Çorum'da üniversiteye öğrenci yerleştirmede başarılarının mezun öğrencilerde % 54 olduğunu  ifade eden Çakmak, bu sene de okul ile ilgili projelerinin olduğunu, özellikle belki de Çorum'da ilk ve tek olacak bir kütüphane yapımı aşamasında olduklarını belirterek velilerden destek beklediklerini söyledi.


Toplantının sonunda Okul Müdürü Recep Özcan, toplantıya katılan velilere ve öğretmenlere hitaben; “Önemli olan nereden başladığımız değil, nereye varmak istediğimizdir. Biz, sizler gibi hassas ve düşünceli velilerimiz olduğu sürece hep eğitimde başarı ile sonuçlanan olaylara imza atacağımızı biliyoruz. Bizlere göre başarı doğru ve aynı yönde sonuna kadar gitmektir, eminim ki siz saygıdeğer velilerimiz bu başarı yolunda ilerlerken bizlere her zaman  destek olacaktır.” diyerek konuşmasına son verirken toplantıya katılan bütün duyarlı veli ve öğretmenlerine teşekkür etti.




Son Güncelleme: 28.10.2014 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.