İskilip MYO işhanına sığmıyor

Hitit Üniversitesi İskilip MYO'nun geçici kullandığı işhanı fiziki olarak yetersiz kalıyor.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 18:17
İskilip MYO işhanına sığmıyor

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu’nun geçici eğitim-öğretim binası olarak kullandığı işhanının yetersiz kaldığı belirtildi.

İlçede yayın yapan İskilippost.com’un haberine göre, 10’a yakın programın aktif olduğu okulda  fiziki yetersizliklerin baş gösterdiği, bu nedenle 4 bölüme öğrenci kabul edilebildiği, bu yıl sadece 170 öğrencinin kayıt yaptırabileceği ifade edildi.

ALT YAPI VAR, BİNA YOK

Öğretim Üyesi ve program bakımından yeterli personel olmasına rağmen okulun mevcut binasının yükü kaldırmadığını vurgulanırken, bina probleminin çözüme kavuşturulması halinde 1000’e yakın öğrencinin eğitim ilçede eğitim alabileceği bilgisi paylaşıldı.

İskilippost.com, HİTÜ İskilip MYO’ya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait binanın bir bloğunun tahsis edilebileceği önerisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-08-31 20:51:52

Niye reha cengil ne iş yaptı onlara sorsananız bina yüksek okulun eksiğini tamam lasalardı

Avatar
Hodri meydan 2020-08-31 22:14:02

Canım Çorumlu kardeşim. Rehada yokk. Cengilde yokkk. Bu mantıkla bişey çözemezsin. Kaybeden hep İskilip oluyor. Yeni arkadaşlar ve yönetim ne yapıyor?
Hadi her taraf boş. Hodri meydannnn