İşte LGS birincisinin hedefi

Çorum'un Sungurlu ilçesinden LGS birincisi Emir Rıza Özkan, lise ve üniversite hedefini açıkladı.

27 Haziran 2023 Salı 12:24
İşte LGS birincisinin hedefi

Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Emir Rıza Özkan’ı altınla ödüllendirdi.

LİSE VE ÜNİVERSİTE HEDEFİ

LGS birincisi Emir Rıza Özkan, bundan sonraki hedefinin Galatasaray Lisesi, Ankara Çankaya Fen Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi olduğunu söyledi. Şampiyon öğrenci ileride yazılım veya yapay zeka mühendisi olmak istediğini açıkladı.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Emir Rıza Özkan’ı makamında kabul etti. Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette, İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Emir Rıza Özkan’a Okul Müdürü Tuğrul Kezer ve öğrencinin ailesi eşlik etti.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KUTLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, “2023 LGS’de 500 tam puan alarak üstün başarı gösteren sevgili öğrencimiz Emir Rıza Özkan’ı kutlarım. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını diliyorum. Öğrencimizi yetiştiren ailelisini, okul idaresini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut emin efe 2023-06-30 07:49:34

600 kişi tam puan aldi tebrikler. Pekiya adam akıllı puan alamayanlar ? Kimse o sessiz çoğunluğu anlatmıyor. Bu yıl öğretmenlikten 22 yılım ve şunu çok çok söylemek istiyorum ÖĞRETMENLER ÇALİŞMIYOR, ÖĞRETMEN OKULA SADECE GELMEK IÇIN GELIYOR, VELILER ŞUNU ÇOK IYI BILSIN ÖĞRETMENLER ÇOCUĞA VE OKULA KARSİ İLGİSIZ
( ne yazık.ki %99 u böyle, işini dört dörtlük yapan öğretileri tenzih eder ellerinden öperim)