Kampüs inşaatını inceledi

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Müdürü Ömür Demirer, kampüs inşaatını inceledi.

25 Haziran 2019 Salı 10:05
Kampüs inşaatını inceledi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, kampüs inşaatında incelemelerde bulundu. Demirer, “Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yeni binamız ve yeni bölümlerimiz ile birlikte öğrenci sayımızda artış olacaktır." dedi.
Kampus çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Demirer, "Müteahhit firmanın binayı sözleşme tarihinden önce bitirmeyi planladığını daha önce söylemiştik. Bu plana da sadık kalındığını görüyoruz. Yakın bir tarihte yaptığımız ziyarette kampus alanımızın makyaj işlerinin kaldığını gördük. İnşallah firmanın planladığı bizim de özellikle talep ettiğimiz ve arzu ettiğimiz yeni eğitim-öğretim yılına bu Ağustos yada Eylül olur, ne zaman tamamlanırsa yetişmesini umut ediyoruz. Kısa zamanda bir taşınma süreci yaşanabilir. Bir aksilik olmazsa yeni eğitim-öğretim yılımıza yeni binamızda başlayabileceğiz" dedi.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.