Köy okulu öğrencileri leblebi ile tanıştı

Ordu’nun Çaybaşı’na bağlı Aşıklı Köyü öğrencileri ilk kez leblebinin tadına baktı.

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:48
Köy okulu öğrencileri leblebi ile tanıştı

Ordu’nun Çaybaşı’na bağlı Aşıklı Köyü öğrencileri ilk kez leblebinin tadına baktı.

Aşıklı Köyü İlkokulu öğretmenlerinin başlattığı “Ben Onu Hiç Yemedim” projesine Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü duyarsız kalmadı. Öğretmenler tarafından gönderilen e-postaya karşılık Çorum Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, öğrencilere meşhur Çorum Leblebisi göndererek öğrencilerin leblebi ile tanıştırdı.

Aşıklı İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler daha önce hiç tatmadıkları leblebinin tadına bakarken, özel jestlerinden dolayı Belediye Bakanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür edildi. Sosyal medya üzerinden de mesaj yayınlayan okul öğretmenleri “Bizlere çeşit çeşit leblebi yollayarak "Ben Onu Hiç Yemedim" projemize destek olan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a çok teşekkür ederiz. Önce Çorum'un güzelliklerini konuştuk. Sonra da leblebilerimizi afiyetle yedik” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.