Kursu Amerikalılar verecek

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından yeni dönem İngilizce kursları kayıtları başladı.

08 Ekim 2013 Salı 17:30
 Kursu Amerikalılar verecek


Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından yeni dönem İngilizce kursları kayıtları başladı. YÖK tarafından denkliği kabul edilen IELTS kursu hafta içi akşamları 2 gün boyunca ve 12 hafta sürecinde ABD uyruklu eğitmenler tarafından verilecek.

YDS Hazırlık Kursları ise, yine ABD uyruklu ve üniversite İngilizce okutmanları desteği ile verilecek. İsteyen kursiyerlere yabancı dil konuşma pratiği desteği sağlanacak.

HİTİTSEM, çocukların ingilizce öğrenme ihtiyacını karşılayabilmek için hafta sonu sadece Cumartesi günü ilkokul ve ortaokul seviyesinde yine aynı  ile eğitimlerle vermek üzere kayıtlara başladı.

Genel Kur Tanımlı İngilizce Kursları da İngilizce Okutmanları ve ABD’li eğitmenlerin katkısıyla Akıllı LED TV desteği ile veriliyor.

HİTİTSEM bünyesinde halen çalışmakta olan 4 ABD’li eğitmen çeşitli düzeyde İngilizce eğitimi vermek üzere hazırlıklarını tamamladı.

Kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin ya da velilerin, www.hititsem.hitit.edu.tr adresinden ön kayıt yaptırarak, kurslar başlamadan önce de kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Dersler Kurban Bayramı’ndan sonra 21 Ekim 2013 Pazartesi ve takip eden günlerde başlayacak.




Son Güncelleme: 08.10.2013 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.