Kurucu Müdür oldu

Çorum Şirinler Özel Eğitim Anaokulu'nu eğitim camiasının başarılı ismi Zehra Gören yönetecek

31 Ağustos 2019 Cumartesi 10:37
Kurucu Müdür oldu

Çorum Şirinler Özel Eğitim Anaokulu 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında açılıyor. Okul, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte eğitim ve öğretime başlamak için gün sayıyor.

Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun eski yerinde faaliyete geçecek okul için, bina okul öncesi eğitime uygun hale getirildi. Yapılan tadilatla tepeden tırnağa yenilenen okulda çalışmaların ilk ders zilinin çalacağı 9 Eylül 2019 tarihine kadar tamamlanması bekleniyor.

Şirinler Özel Eğitim Anaokulunda atölye sistemi eğitim verilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda okul bünyesinde Duyu Bütünleme Atölyesi (Multisensory Karanlık Oda) , Oyun & Spor Atölyesi, Dil & Drama Atölyesi, Sanat Atölyesi ve Günlük Yaşam Becerileri Atölyesi oluşturulacak. Ayrıca Bireysel Eğitim Odası, Bakım Odası ve Yemek Salonu da yer alacak.

Okula Kurucu Müdür olarak eğitim camiasının başarılı ismi Ulukavak Anaokulu Müdür Yardımcısı Zehra Gören atandı. Okulun resmi işlemleri okul tam anlamıyla faaliyete geçene kadar Ulukavak Anaokulu’ndan yürütülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ee 2019-08-31 15:48:33

böyle haber mi olur ya:) bir okula biri yönetici olmuş, her müdürü müdür yardımcısını haber mi yapıyosunuz:)

Avatar
Vatan Taş 2019-08-31 21:18:17

Reklamları dinlediniz...
Ya da, abla haber müdürünün akrabası...

Avatar
Aaa 2019-08-31 23:02:54

Çok iyi

Avatar
Serap 2019-09-26 11:44:30

Gayet başarılı emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler iyiki varsınız zehra hocam ve bütün öğretmen ve yardımcı arkadaşlarımız????????????