O kompleks Çorum'a kuruluyor

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’a Özel Mesleki Eğitim Kompleksi kazandıracaklarını açıkladı.

29 Kasım 2021 Pazartesi 14:51
O kompleks Çorum'a kuruluyor

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’a Özel Mesleki Eğitim Kompleksi kazandıracaklarını açıkladı.

Milletvekili Kaya yaptığı açıklamada, Çorum’a özel öğrencilerin eğitim alacağı Özel Mesleki Eğitim Merkezi yapılacağını, özel eğitime muhtaç bireylerin topluma kazandırılması amacıyla çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Bu doğrultuda Çorum merkezde özel eğitime ihtiyacı olan insanların faydalanacağı Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nin kurulması için çalışmaların son aşamaya geldiğini duyuran Kaya, “Çorum’a yeni bir değer olarak gördüğümüz Özel Eğitim Merkezi’nin projesini tamamlandık. İçerisinde kütüphaneleri, müzik atölyeleri, konferans salonu, görsel sanatlar atölyesi, fizyoterapi salonuyla adeta bir kompleks olarak inşa edilecek Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde 12 derslik bulunacak. 4 bin 566 metrekarelik bir alana inşa edilecek Özel Eğitim Kompleksimiz Çorum’umuza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

i

Son Güncelleme: 29.11.2021 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-11-29 16:10:45

Çorum icraat bekliyor icraat.Şu geliyor, bu geliyor,şu yapılacak, bu yapılacak,2021 de bu bitecek, olmadı 2022 de bitirilecek, o da olmadı birinci ihaleye çıkıldı, ikinci ihale yapıldı, etüt çalışmaları başladı, 2023 de bitirilecek falan filan. Artık insanlar sizlerin yalanlarınızan bıktı usandı. Çoruma icraat lazım, lafla gemi yürümüyor. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorsunuz. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2021-11-29 18:28:02

İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU İÇİN gelişme varmıdır?