Okullar uzaktan eğitimle açılıyor

Okullar yeni eğitim-öğretim yılına uzaktan eğitimle açılıyor

12 Ağustos 2020 Çarşamba 20:27
Okullar uzaktan eğitimle açılıyor

Okullardan uzaktan eğitimle açılıyor.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun 21 Eylül 2020 tarihinden sonra okulların açılması yönündeki tavsiyesinin ardından okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle açılmasına karar verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk  Bilim Kurulu’nun tavsiyesini takiben kameraların karşısına geçerek, 2020-2021 eğitim öğretim yılının 31 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan eğitimle başlayacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 12.08.2020 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 2020-08-13 14:03:04

Günlük bin sayısının üzerinde vaka açıklanıyor.Vatandaşın bir kısmı ise bu rakamlara biraz eksik veri gözüyle bakıyor.Çocukların okul bahçesinde,koridorda,lavaboda,kantinde ve okula gelirken ve giderken bir birleri ile yakın temas halini düşünürsek,vaka sayısı günlük 100 sayısının altına inmediği sürece okullar açılmaz.Açılmaya çalışılırsa da,bir iki hafta sonra tekrardan kapatılıp,on line eğitime dönülür.MEB meseleye iddialı baksa da,ülkemizin gerçekleri ile vatandaşımız mevcut umursamaz yaşantısı okulların yüz yüze eğitime açılmasına manidir.Biz gençlerimizi bilgisayar bağımlısı olmadan uzaktan nasıl eğitebiliriz,bu durumun çare ve çözümüne bakalım.