Pınar’da dopdolu anma

Pınar Koleji’nde Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle program düzenlendi.

18 Mart 2015 Çarşamba 18:13
 Pınar’da dopdolu anma


Pınar Koleji’nde Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle program düzenlendi. Programa konuk olarak Hitit Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Bakan katıldı. Bakan, bu anlamlı günün Türk tarihi açısından önemini gençlere anlattı.


Öğrencilerin büyük ilgi ve merakla dinledikleri konuşma sonunda Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Mustafa Bakan’a çiçek takdim etti.


PINARLI GENÇLERDEN 18 MART’a ÖZEL KUTLAMA


Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda duygu dolu yazı ve şiirler okundu, şarkılar söylendi. Şehitlerimize duyulan minnet borcu kahramanlık destanları okunarak dile getirildi.


ÖĞRENCİLERE HOŞAF VE EKMEK DAĞITILDI


Programın sonunda Çanakkale Savaşı sırasında yiyecek ekmeği olmayan ecdadlarımızı anmak amacıyla öğrencilere üzüm hoşafı ve ekmek dağıtıldı.



Son Güncelleme: 18.03.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.