Sevgi Evleri’nden İİBF’ye ziyaret

Sevgi Evleri’nde kalan minik öğrenciler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret etti.

19 Aralık 2014 Cuma 15:52
 Sevgi Evleri’nden İİBF’ye ziyaret


Sevgi Evleri’nde kalan minik öğrenciler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret etti.


Hitit Üniversitesi Engelsiz Üniversite Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Sevgi evlerinde yaşamlarını sürdüren minikler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret etti. Sevgi evlerinden gelen misafirlerle ilgilenen Engelsiz Üniversite Kulübü’ne Medya İletişim Topluluğu da destek verdi.


Tüm kulüplerle beraber çalışma yürüteceklerini kaydeden Medya İletişim Topluluğu üyeleri, bu tür etkinliklerin öğrencilerde sosyal sorumluluk duygusunun geliştirilmesine vesile olacağına dikkat çektiler. 


Sevgi evlerinde yaşamlarını sürdüren miniklerle yakından ilgilenen Engelsiz Üniversite Kulübü ve Medya İletişim Topluluğu, öğrencilerle iç içe bir gün geçirdiler. Engelli bireylerin sorunlarını dinleyen kulüp üyeleri, toplumda engellilerin yok sayılmaması gerektiğine vurgu yaparak herkesi duyarlı olmaya davet ettiler. 




Son Güncelleme: 19.12.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.