Şimdi daha mutlular

Anaokulu öğretmeni öğrencileri için eğitim desteği istedi, Başkan Şahiner talebi yerine getirdi.

29 Kasım 2018 Perşembe 20:40
Şimdi daha mutlular

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bir anaokulunda görev yapan öğretmen Şeyma Temiz, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e ulaşarak, öğrencileri için kırtasiye ve oyuncak yardımı talebinde bulundu.

Anaokulu öğretmeninin isteğini geri çevirmeyen Başkan Şahiner, gerekli talimatı vererek öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Çeşitli kırtasiye malzemesi, eğitici malzemeler ve oyuncaklar minik öğrencilere ulaştırıldı.

Şahiner’e teşekkür eden öğretmen Şeyma Temiz, “Sayın Başkanıma sosyal medyadan ulaştım. Çocuklarımızın durumunun iyi olmadığını, zor şartlar altında eğitim vermeye çalıştığımızı ifade ettim. Kendisi beni geri çevirmeyerek kısa sürede istediklerimizi temin etti. Öğrencilerimizin mutluluğu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzeldi. Sayın Başkanıma çok teşekkür ederim.” Dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2018 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.