Taşkın Tuna öğrencilerle buluştu

Yazar Taşkın Tuna, Çorum ;Anadolu İHL öğrencileri ile buluştu.

24 Aralık 2014 Çarşamba 18:01
 Taşkın Tuna öğrencilerle buluştu


Yazar Taşkın Tuna, Çorum ;Anadolu İHL öğrencileri ile buluştu.


Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Dil ve Edebiyat Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği programın konuğu Yazar Taşkın Tuna idi. Program ilk olarak 15.30’ da öğrencilere yönelik düzenlendi. Tuna, söyleşisinde; uzay bilimi ve kâinat hakkında bilgiler verdi, bilinmeyenleri anlattı. Tuna, söyleşinin ardından öğrencilerin kitaplarını imzalayarak fotoğraf çekindi.


Program saat 18.00’ de öğretmenlere yönelik düzenlendi ve açılış konuşmasını Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan yaptı. Candan konuşmasında, “Taşkın Tuna bilgi ve ilim açısından kendisinden istifade edilebilecek birisidir. Kendisi Fizik Mühendisi olup, çok sayıda kitap çıkartmış ve önemli yerlerde ismi geçmiştir” dedi.


Söyleşi Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır’ın Taşkın Tuna’ya plaket, çiçek ve hediye takdimiyle sona erdi.





Son Güncelleme: 24.12.2014 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.