Ülkü Ocakları tapuyu aldı

Çorum Ülkü Ocakları Mülkiyet Projesi'ni tamamlayarak binasının mülkiyetini resmen aldı.

12 Nisan 2019 Cuma 00:18
Ülkü Ocakları tapuyu aldı

Çorum Ülkü Ocakları, 28 Ekim 2017 tarihinde yapılan ‘Ülkede Birlik Ülkede Dirlik’ temalı konserde Ocak Başkanı M. Yavuz Ünlü ve Yönetim Kurulu tarafından başlatılan ‘Geleceğe Bir Işık Yak Bizim Olsun Çorum Ocak’ adlı Mülkiyet Projesi’ni tamamladı.

Yapılan açıklamaya göre, proje ve programlarıyla kendisinden sıkça söz ettiren Çorum Ülkü Ocakları önemli bir projeyi daha nihayete erdirdi. Valilik altındaki otoparka bakan Adike İş Merkezi'nin 1. katında bulunan 180 m2 büyüklüğündeki ofisi 300 bin lira bedel karşılığında 19. Dönem Milletvekili Adnan Türkoğlu'ndan satın aldı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, yaptığı açıklamada “Çorum Ülkü Ocakları olarak ülkümüze, Ülkücü Gençliğe ve memleketimize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu mülklerde vatan, bayrak, millet ve devlet sevdalısı gençler yetişecek. Gelecek nesillere milli ruh aşılamak için gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışacağız. Mülkiyet Projemizi önce Allah'ın izni, sonra Ülkücülerin duası ve desteği sayesinde tamamladık. Bu mülkün sahibi ben veya yönetimim değil, ülkücülerdir. Projelerimiz ve mücadelemiz nefes aldığımız sürece devam edecektir. Bu daha bir Bismillah...” dedi.

Çorum Ülkü Ocakları’nın binasının tapusunu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı adına almak üzere Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Ömer Çağrı Özdemir ve Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Bulut Çorum'a geldi. Genel merkez yöneticileri Çorum Ülkü Ocakları’na ziyarette bulundu.

Son Güncelleme: 12.04.2019 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.