Vali’nin eşinden altın gibi öğütler

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Kur'an Kursu ziyaretinde çocuklara altın gibi öğütlerde bulundu

03 Nisan 2019 Çarşamba 14:07
Vali’nin eşinden altın gibi öğütler

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Bahçelievler Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik de eşlik etti.

Kurs binasını gezerek çocuklarla tek tek ilgilenen, eğitim durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Çiftçi, öğrencilerden kendilerine sunulan imkânların kıymetini bilmelerini ve ülke için faydalı birer insan olmaları tavsiyesinde bulundu.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Bahçelievler Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda 31 yatılı, 65 gündüzlü olmak üzere toplamda 96 öğrenci eğitim alıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen Hafızlık Projesi kapsamında 58 öğrenciye hafızlık programı uygulanıyor. Proje kapsamındaki öğrenciler kursta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce kültür dersleri ile destekleniyor.

Azime Çiftçi ve İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik, daha sonra Şehit Mustafa Avcu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

4-6 yaş çocukların ve yetişkinlerin birlikte eğitim gördükleri Şehit Mustafa Avcu Kur’an Kursunda, kurs öğreticileri ve öğrencileri ile bir araya gelen Çiftçi, özellikle ev hanımlarına yönelik verilen bu hizmetin çok anlamlı bir görevi ifa ettiğini belirterek, çocukların eğitimin yanında manevi olarak da yetiştirilmesinin önemini ve bu kursun üç kuşağa birden hitap etmesinin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Kurs binasını ve sınıfları tek tek gezen Azime Çiftçi, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 03.04.2019 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vecihi 2019-04-03 15:57:00

yeni doğum yapan her kadının çocuğu için söylenen sözler, valinin eşi söyleyince altın değerinde mi oluyor?

Avatar
Vali şehri yönetir. 2019-04-03 16:49:36

Valinin hanımı söyleyince altın değerinde olur.