Milletvekili Ceylan aradı, ve...

Bugünkü 'Siyasi irade neyi bekliyor' yazımız üzerine Milletvekili Ahmet Sami Ceylan aradı

13 Şubat 2018 Salı 13:07
Milletvekili Ceylan aradı, ve...

MUSTAFA DEMİRER

Bugünkü ‘Siyasi irade neyi bekliyor’ başlıklı yorumumuz üzerine AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan aradı.

O yazıda Çorum’un bazı komşu iller gibi ciddi yatırım bütçeleri bulunan bir kalkınma programına dahil edilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini belirterek,  ‘Siyasi irade neyi bekliyor’  diye sormuştuk.

ZİRAAT FAKÜLTESİ’Nİ GÜNDEME ALDIK

Yazdıklarımızla ilgili konuşmasında Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da tarım ve hayvancılığın geliştirilip büyütülmesi için çabalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. Hitit Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nin açılacağını hatırlatan Ceylan, Ziraat Fakültesi’ni de gündeme aldıklarını yeni bir gelişme olarak aktardı.  

DÜVE-KOÇ-TEKE ÜRETİM MERKEZİYİZ

Çorum’un iki ilçesine (Sungurlu-Alaca) Hayvancılık OSB kurulması kararının daha önce alındığını, ilimizi Damızlık Düve ve Koç-Teke Üretim Merkezi kurulacak sayılı iller arasına dahil ettiklerini dile getiren Ceylan, bu konuda hayvancılık birliklerinin Cemilbey Yolu üzerinde yeni bir tesis kurma aşamasında olduklarını ifade etti.

KALKINMA PROGRAMI İÇİN GİRİŞİM SÖZÜ

Ceylan, Çorum’un tarım ve hayvancılık sektöründe geçmişten gelen önemli bir potansiyele sahip olduğunun bilincinde olduklarını belirtirken, son olarak kentin kalkınma programına dahil edilmesi yönündeki talepler hususunda Kalkınma Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunacağı sözünü verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami 2018-02-13 13:13:20

CEK CAK

Avatar
ADEM 2018-02-13 14:02:55

Ziraat ve veterinerlik fakültesinin açılması iyi olur tabi ki ancak daha da önemli istihdam ve iş odaklı projelerin yapılmasıdır.

Avatar
Çorum 2018-02-13 19:28:08

Sonuç itibari ile ya he he.

Avatar
Çorumlu 2018-02-13 20:31:06

Hemşeriler, bir şeyler yapmaya niyet eden, çabalayan bir kişinin ümidini kırmak veya eleştirmek yerine, tebrik ediyoruz. inşAllah herkes el birliği ile bir araya gelirse, bu Çorum neler yapmaz desek, daha iyi olmazmı? Saygilar.

Avatar
Celal 2018-02-14 21:12:47

Bunlar küçük yatırımlar havaalanı yapılmalı Çorum’a havaalansız bir Çorum imaj açısından da gelişim açısından da boş, celal adan a kaldı önerge vermek bu vekillere yazık bizimkilere hepsi istifa etmeli yeni dönemde başta bizimle alay eden uslu efendi

Avatar
Haklı 2018-02-14 00:32:01

Çorumlu arkadaş, hay Allah razı olsun. Ne eyi demişsin. Yapacağız diyen bir kişiye, yapmaz etmez demeyelim de, ne iyi düşünce (veya şurası yanlış, şöyle olursa daha iyi olur) diyelim. Ve takip edelim. Daha iyi bir yöntem değilmi sizcede?

Avatar
Ceylan 2018-02-14 01:16:10

Hızlandıralım daha da o zaman sayın Vekilimiz bu takiplerinizi, bu iki fakülte müjdesi gayet güzel, kolay gelsin.

Avatar
Ahmet 2018-02-14 01:18:14

Vekilimiz Sungurlu ve Alaca OSB hangi aşamada acaba? Sungurlu yine göç verdi...