Bakan ziyareti önemli fırsat

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum'a yapacağı ziyaretin önemli bir fırsat olduğunu açıkladı.

18 Kasım 2019 Pazartesi 16:30
Bakan ziyareti önemli fırsat

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 23 Kasım’da Çorum’a yapacağı ziyaret programının ilimiz için önemli bir fırsat olduğunu açıkladı.

Milletvekili Kavuncu, Habercim19’u ziyaretinde Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer ile yerel ve genel gündeme ilişkin bir süre sohbet etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u üst düzey bakanlık bürokratları ile davet ettiğini belirten Kavuncu, şöyle devam etti; “Geçtiğimiz günlerde AK Parti Milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanı ve İl Başkanı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettik. Ziyarette merkez  ve ilçe belediyelerinin ihtiyaç ve taleplerine ilişkin bir dizi kazanımlar elde ettik. Görüşmenin detayında Sayın Bakanımızı üst düzey bürokratları ile birlikte Çorum’a davet ettik. Sayın Bakan davetimize icabet edeceğini ifade etti. Çorum ziyaretinde bakanlığı ile ilgili kentin genel sorun ve taleplerinin yanı sıra ilave projeler hazırlanabileceği mesajını verdi. Bugün Sayın Bakan’ın Özel Kalem Müdürü aradı. Üst düzey bürokratlarla 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Çorum’a geleceklerini, bu konuda gerekli hazırlıkların yapılması talimatının ilgililere verildiğini ifade etti.

Ülkemizin imar ve inşasında çok önemli görevler üstlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Çorum ziyaretinde memleketimiz açısından önemli kazanımlar elde edebileceğimize inanıyorum. Bu önemli ziyaret öncesinde Valilik, Belediye Başkanlığı ve diğer ilgili birimlerle birlikte dersimize iyi çalışıp Sayın Bakanımıza hazırlıklı çıkacağız. Çorum’da birlik ve beraberlik olduğu müddetçe ilimizin kazanımları artacaktır.”

Son Güncelleme: 21.11.2019 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-11-18 17:05:08

Aman çok önemli ALLAH aşkına şimdiye kadar hangi bakan Çorum'a kayda değer bir katkı yaptı. Bırakın Yozgat'a gitsinler.

Avatar
Karakus 2019-11-18 17:48:40

Ahahah gene flaslar patlayacak boy boy fotolar falan. Stadyumda cekinin foto, boyle yururken haberiniz yokmus gibi. Bir seyler anlatin, el kol hareketi oyle de foto alalim. Guzel yuzel hasbihal edin cay kahve yemekler esliginde yemejten de foto atin

Avatar
Fırsatsa isteyelim 2019-11-18 20:00:21

Murat bele acaba
İskilip Meslek Yüksek Okulu durumu bilderildimi.
11 aydır yeni ihale ile teslim alınan ve de göçüp 11 aydır eski yola toprakdan yıl açarak bağlanan yoldan haber aden oldumu?
Çorumun 4. Büyük ilçesi İskilipde kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali vb gibi bir binanın olmadığı söylendimi?
Yine Türkiyenin 4. Büyük kavşağı Tosya ile 45 km mesafede olup bu yolun hayali ile beklediğini bilirmi?
Sayın vekillerimiz lütfen iletmeniz dileği ile!!!!

Avatar
mesut döker 2019-11-19 10:49:57

çokta değerlendirebilirsiniz ya :)