Cenazeyi Ceylan ve Kavuncu karşıladı

Almanya'da öldürülen hemşehrimiz Fatih Saraçoğlu'nun cenazesi İskilip'e gönderildi

25 Şubat 2020 Salı 08:41
Cenazeyi Ceylan ve Kavuncu karşıladı

Almanya’nın Hanau kentinde ırkçı terör saldırısında öldürülen hemşehrimiz  Fatih Saraçoğlu naaşı  Türkiye’ye gönderildi. Cenazeyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu karşıladı.

Almanya'nın Hanau kentinde 19 Şubatta aşırı ırkçı Tobias Rathjen'in silahlı saldırısı sonucu öldürülen 3 Türkten biri olan hemşehrimiz Fatih Saraçoğlu’nun cenazesi, Esenboğa Havalimanı'na ulaştı.

Saraçoğlu'nun cenazesi ve ailesini Esenboğa Havalimanı'nda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu ile Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay, Ankara Müftüsü Yusuf Doğan karşıladı.

Oğullarının cenazesi ile birlikte Almanya'dan gelen baba Ahmet Saraçoğlu ve abi Hayrettin Saraçoğlu'nu havaalanının VIP bölümünde karşılayan Bakan Koca ve beraberindekiler aileye başsağlığı dilerken, Fatih Saraçoğlu bugün öğlen namazına müteakip İskilip Ulu Camii’nde kılınacak namaz sonrası toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 25.02.2020 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.