Günay’a göre Silmkent TOKİ'de mutlu son yakın

AK Parti İl Başkanı Murat Günay, “Çorum Silmkent TOKİ’de sona gelindi.” dedi.

27 Eylül 2023 Çarşamba 17:16
Günay’a göre Silmkent TOKİ'de mutlu son yakın

Çorum’da Slimkent TOKİ'de yapımı devam eden 750 konuttan oluşan 36 bloğun çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan AK Parti İl Başkanı Murat Günay, “Silmkent TOKİ’de sona gelindi.”dedi.

İşte Günay’ı o açıklaması:

'ANAHTAR TESLİMİ YAPILACAK'

“Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte TOKİ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre; binalar ve altyapı çalışmaları cumartesi gününe kadar tamamlanacak olup, gönül belediyeciliğinin ilimizdeki temsilcisi Çorum Belediyemizin destekleri ile alt yapının tamamlanmasının akabinde cumartesi günü itibari ile de asfalt serim çalışmalarına başlanacaktır. Asfalt serimin akabinde son düzenlemelerin de tamamlanması ile önümüzdeki günlerde dairelerin anahtar teslimlerinin yapılacağı da tarafımıza belirtilmiştir.

'YAPARSA AK PARTİ YAPAR'

TOKİ konutlarının ilimize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanlığı’na, AK Parti Çorum Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığımıza, alt yapı ve asfalt desteğiyle çalışmalara büyük katkı sunan Çorum Belediyemize en önemlisi sabırla bekledikleri için hak sahiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. ‘Yaparsa AK Parti Yapar!’ Millete hizmet yolunda durmak yok yola devam.

BÜYÜYEN ÇORUM VURGUSU

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda güven ve istikrar ile büyüyen bir Çorum, büyüyen bir Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.”
 

Son Güncelleme: 27.09.2023 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyen 2023-09-27 22:03:16

Yaparsa Ak parti yaparsa kaç senedir niçin devlet hastanesi ihalesini yapamadınız

Avatar
Efsane 2023-09-28 06:56:14

Sn Murat Günay seni seviyoruz. Ancak gercekleri ya kabul edelim yada gereğini yapalım bu tokinin yapılması uzun sürer ve çok gecikti. Birde bu tokiye yazılan isimleri iyi inceleyin içinden başkaları çıkmasın millet olarak bu işlerde uzman olduk. Hulleyi seviyoruz.

Avatar
Dostlar, 2023-09-28 21:14:27

Neden ismi "SLİMKENT", Türkçesi yokmu ki.