Herkes Yapamaz III vizyona girdi

Çorumluların merakla beklediği o film, vizyona girdi.

26 Ekim 2023 Perşembe 20:24

Çorumluların merakla beklediği o film, vizyona girdi.

Çorum ile ilgili bugüne kadar yapılan en büyük tanıtımların başında gelen ve şehrin ülke genelindeki imajına olumlu yönde katkı yapan “Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz” kısa film projesi hayata geçirildi.

Ankara'da 1. Meclis'te çekilen "Herkes Yapamaz -3" tüm sosyal medya platformlarında saat 19.19’da yayına girdi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel çekilen ve 4 milyon lira bütçeli "Herkes Yapamaz-3" adlı kısa filmin yönetmenliğini Umut Sarıboğa yaparken, filmde Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolünü ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, TBMM Başkan Vekili ve Çorum Mebusu Abdullah İsmet Eker rolünü ise Bülent Alkış üstlendi.

Cumhuriyetin ilan edildiği 1. Meclis Binası’nda çekilen ve ünlü oyuncuların rol aldığı film, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla bugün saat 19.19’da ülke genelinde yayınlandı.

Son Güncelleme: 26.10.2023 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel 2023-10-26 23:18:34

Kısa bir film olmuş yani 4 Milyon değer mi bilemiyorum ama kısa ve öz iyidir.

Avatar
YİNE BEN 2023-10-27 10:06:19

ÇORUM LUNUN YAPTIĞINI YAPAMAZ-5 muhtar köşeye sıkıştırıp il başkanını tartaklayamaz-bir önceki belediye başkanının başlattığı yatırımı yarım bırakamaz-mülki amiri hafız diye baş üstünde tutar memleketi suç ve ahlaksızlıkta ilk 3 e sokamaz-daireler dolusu emniyet memurunu iki ayağının üzerinde görev yapmaya ikna edemez-mülki amir ve amirleri açılıştan düğün dernekten zenginlerin yanı başından ayrılmaz -çapsız ne kadar meclise adam varsa gönderir sonra arkasından aaaah edemez--bir gazi birde inönü caddesi var evine trafikten gidemez 50 tane daha yazarım KİME NE DEYİ.

Misafir Avatar
Şaşkın 2023-10-27 11:28:01 @YİNE BEN

Ne diyorsun be abi gözünü seveyim be abla

Beğenmedim! (0)