‘Hoş geldin Bebek’ ziyareti

Oğuzlar Belediyesi’nin ‘Hoş geldin Bebek’ projesi devam ediyor.

21 Kasım 2019 Perşembe 16:57
‘Hoş geldin Bebek’ ziyareti

Oğuzlar Belediyesi’nin ‘Hoş geldin Bebek’ projesi devam ediyor.

Oğuzlar Belediye Başkanı’nın eşi Sibel Yıldırım ve AK Parti Oğuzlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak, Fatma-Selim Köse çiftinin bebekleri Berra ve Esma-İlhan Durmuş çiftinin bebekleri Esil İkra'yı ziyaret etti.

Oğuzlar’da dünyaya gelen Berra bebeğin annesi Fatma Köse ve Esil İkra bebeğin annesi Esma Durmuş’u evlerinde ziyaret eden Sibel Yıldırım ve Döndü Kıdak, ailelere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ailelere hediye veren Yıldırım, “Dünyadaki en büyük servetimiz evlatlarımızdır. Onların bugününü, geleceğini düşünmek biz büyüklerin asli görevidir. Çocuklarımızın daha yaşanabilir bir geleceğe ulaşabilmesi adına verdiğimiz çabaların karşılık bulduğu, onların daha mutlu yarınlara ulaştığı günlere kavuşmayı temenni ediyorum. Dünyanın dört bir yanında yaşanan savaşlarda en çok zarar görenler bebekler, çocuklar. Çocuklarımızın gözyaşlarının dinmesi, Aylan bebeklerin yaşadığı dramların yaşanmaması umuduyla tüm çocuklarımızın dünya çocuk hakları gününü kutluyorum. Bugün ziyaret ettiğimiz Esil İkra bebek ve Berra bebeğe de sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.