Hitit Radyosu dinleniyor

2014 yılının başlarında kurulan genç Hitit Üniversitesi Radyo’sunun yaptığı çalışmalarla her geçen gün...

05 Ocak 2015 Pazartesi 16:48
 Hitit Radyosu dinleniyor


2014 yılının başlarında kurulan genç Hitit Üniversitesi Radyo’sunun yaptığı çalışmalarla her geçen gün daha geniş kitlelerce yaygın olarak dinlenmeye başlandığı bildirildi.


Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “İnsanlık tarihinin ilk sesli kitle iletişim aracı olan radyo, günümüzdeki ileri teknolojik gelişmelere inat, her geçen gün önemini ve işlevini sürekli arttırarak sürdürmektedir. İçinde bulunduğumuz enformasyon çağı, daha güçlü bir bilgi ve iletişim ağını zorunlu kılarken küresel kültürel akışın etkin aktörlerinden üniversitelere burada önemli görevler düşmektedir. Bu kapsamda kitlesel iletişimin gücüne inanan Üniversitemiz, Radyomuza her geçen gün altyapı yatırımları yaparak gelişmekte, bölgesel, ulusal ve siber teknoloji sayesinde küresel çapta marka şehir Çorum’u ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden bir yayın aracı olmaya devam etmektedir.


Aynı zamanda birkaç hafta içerisinde MYO idari binasındaki yeni yerine taşınarak yenilenen altyapısı ve yaptığı yayınlarla her geçen gün daha geniş kitlelerce dinlenerek sadece kaliteli müziğin değil evrensel bilimin de doğru adresi olacaktır.


Öğrenci merkezli bir yayın politikası izleyen Radyo Hitit, aynı zamanda, bilgi ve toplum arasındaki iletişimi güçlendirerek Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün artarak devam eden bilgi birikimi ve kültür üretimini, doğru ve güvenilir bir biçimde toplumla paylaşma imkânı sunmaktadır.” ifadelerine yer verildi.




Son Güncelleme: 05.01.2015 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.