“İş Güvenliği Eğitimi’ne davet"

Aşçı ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Turan, oda üyelerini iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine katılmaya davet etti.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 09:22
 “İş Güvenliği Eğitimi’ne davet

Turan, 6311 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini bilgilendirmek amacıyla ÇESOB ve odaları tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı düzenleneceğini kaydetti.

İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri için başvuru formlarının odalarından temin edilebileceğini dile getiren Yusuf Turan, daha detaylı bilgileri ise Oda Genel Sekreteri Osman Bilgi'den alabileceklerini ifade etti.

Konunun tüm esnaflar için kanunen mecburi olduğunu ve ağır para cezaları bulunduğunu belirten Turan, Oda üyelerinin cezalı duruma düşmemeleri için biran önce odaya müracaat etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 03.07.2013 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.