Moderatör Çorum’u öyle bir anlattı ki…

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'yu konuk eden Kanal 5 Yapımcısı ve Moderatörü Yekpa Ahmet, Çorum sanayisini övdü, ihtiyaçlarını gündeme taşıdı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 14:59

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Kanal 5 Televizyonu’nda, Yapımcı Moderatör Yekpa Ahmed ile Merkez Ankara Siyasi Gündem Programı’nda genel ve yerel gündemi değerlendirdi.

GAZETECİ YEKPA AHMED: ‘ÇORUM TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ SANAYİ ŞEHRİ’

Program Yapımcısı Yekpa Ahmed, Çorumlu sanayicilerin gizli kahraman olduğunu belirterek, “Çorum iş aleminin sorunları ne? Çünkü Çorum kendisini geliştirmek istiyor. Sanayicilerin en önemli meselesi havalimanı. Çorum, Türkiye’nin çok önemli sanayi şehri.”dedi.

Programda Başkent Ankara’da yaşanan Hitit Güneşi tartışmalarına da değinen Yekpa Ahmed, “Ankara’da sık sık gündeme gelen şu Hitit Güneşi meselesini artık bırakalım. Hitit şehri Hattuşa’dır, Çorum’dur. Çorum’un kıymetini bilelim, Çorum’u anlayalım, Çorum’un Hitit şehri olduğunu anlayalım.”diye konuştu.

KAVUNCU: ‘2022’DE LOJİSTİK HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, genel siyasi gündemle ilgili geniş bir değerlendirme yaptıktan sonra, Çorum’un sanayi üretimi ve ihracatıyla bölgesinin yıldızı olduğunu ifade etti. 2020 için Çorum sanayicisinin ürettiği ürünlerin pazara ulaşması için için lojistik desteği sağlanmasını hedeflediklerini vurgulayan Kavuncu, “Çorum’da üretilen ürünlerin ülke ve dünyaya pazarlanması için lojistik çok önemli. Çorum sanayisi için havaalanı ve demiryolu en önemli gündem maddesi. Havaalanı vazgeçilmezimiz, demiryolu önceliğimiz. Diyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatları ve tüm paydaşlarımızla 2022 yılından itibaren hedeflerimizi gerçekleştireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 21.10.2021 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-10-20 15:11:59

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her zaman çantada keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
kenan 2021-10-20 15:37:57

Çoruma ne yaptılar acaba. Reis bunları görmezmi

Avatar
Başka bi Çorumlu 2021-10-21 19:51:26

Öncelikle milletvekilliğini kaldıracaksın milletvekillerinin torpil yapmak adam kayırmak dışında bir iş yaptığı yok milletvekilleri olmasa halk şehrine yapılması gerekenleri daha iyi en baştaki cumhurbaşkanına anlatırdı diye düşünüyorum. Çünkü kimin milletvekili daha etkin ve cumhurbaşkanına daha yakınsa o il daha fazla yatırım alıyor

Avatar
Bir başka çorumlu 2021-10-20 15:31:58

Çorumlu kardeşim durumu özetlemiş.

Avatar
Olmuyoor 2021-10-20 16:15:08

İş ehline verilmeli neci olduğu değil işi önemli olmalı anadınmı