Üzücü 2 vefat ve acı gerçekler

Çorum’da koronavirüsten hayatını kaybeden birisi spor adamı, diğeri öğretmen olan iki ismin aşısız olduğu öğrenildi.

15 Ekim 2021 Cuma 22:57
Üzücü 2 vefat ve acı gerçekler

Çorum’da geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanarak tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybeden birisi spor adamı, diğeri öğretmen olan iki ismin aşısız olduğu öğrenildi.

Çorum FK’da antrenör olarak görev yapan 52 yaşındaki Bülent Üstüner, koronavirüs sebebi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir süre önce kanser tedavisi gören TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK antrenörü Bülent Üstüner, üç hafta önce koronavirüse yakalandı. Rahatsızlığının artması üzerine Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Üstüner entübe edildi, ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Koronavirüsün neden olduğu diğer üzücü vefat, Çorum Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmen Nurcan Uçar oldu. 40 yaşındaki eğitimci, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

YOĞUN BAKIM DA DOLUYOR, SAĞLIKÇILAR YORGUN

Koronavirüsten hayatlarını kaybeden tecrübeli spor adamı ve genç öğretmenin aşısız oldukları belirtilirken, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitelerinde doluluk oranının her geçen gün arttığı öğrenildi.

GENÇ HASTA SAYISI ARTIYOR

Bir diğer dikkat çeken konu ise kentte koronavirüs nedeniyle genç hasta sayısında ciddi artış yaşanıyor olması. Hastanede yoğunluğun artmasıyla birlikte, hekimler ve sağlık personeli de artan tempo nedeniyle yorgun düşüyor.

TOPLU ORGANİZASYONLARDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI

Çorum’da sokaktaki vatandaşın virüse karşı tedbirli olması, aşılama talebi ve oranının artması gerektiği kadar, resmi ve sivil kuruluşların konser, toplantı, sosyal ve kültürel etkinliklerde daha dikkatli davranmaları toplum sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Bazı toplu etkinliklerde maske, mesafe ve temizlik kuralının yanı sıra aşı sorgulaması yapılmasının gerekliliği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 19.10.2021 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurallar neden var 2021-10-17 14:17:23

Hani öğretmenler aşılı olacaktı, aşısız veya eksik aşılı olanlar haftada iki gün psr testi verecekti. Nerde kurallar neden aşısızlar

Avatar
nuri aydn 2021-10-17 16:53:57

bu inat nedir aşı olamamak şimdi ne olacak

Avatar
Dr. 2021-10-17 23:16:11

Aşılı olup vefat edenleri de haber yapın

Avatar
Oyun 2021-10-18 08:56:19

Biolojik savaş değilse nedir adı dahi olmayan illetin varlığını ispatta zorlanan dünya çözümü sivrisinekleri öldürmeyle bulmuş maalesef...Bataklık kurutulacak ama islam ağır geldiği için ...

Avatar
Zeynep 2021-10-18 23:07:23

Aşıdan ölenleri neden haber yapmıyorsunuz?

Misafir Avatar
Çorumlu 2021-10-19 08:12:51 @Zeynep

Aşıdan ölen olmadığı için olabilir mi?

Beğenmedim! (0)

banner165