Yarın Çorum’a geliyor

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, eski devlet hastanesi binası ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inceleme yapacak.

24 Ekim 2019 Perşembe 00:35
Yarın Çorum’a geliyor

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’in yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor.

Bakan Yardımcısı Erdemir, eski Devlet Hastanesi binası ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunacak.

Bilindiği üzere Çorum AK Parti heyeti birkaç kez Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşerek eski hastanenin ikinci basamak devlet hastanesi olarak yeniden sağlık hizmeti sunmasını talep etmişlerdi. Bakan Koca’nın talimatı üzerine Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’in, yerinde incelemeler yapmak üzere Çorum’a geleceği belirtilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
üçtutlar mahallesi 2019-10-24 11:03:17

üçtutlar mahallesinin sağlık ocağı .binevler mevkisine çok uzak ve binevler de hep orta yaşta ve yaşlı kesim var.sağlık ocakları dahi mahalleden otobuse binse 20 dakikada gidebiliyor el insafff

Avatar
bayatlı 2019-10-24 12:06:07

bir türlü biritelemeyen kac vali ve bakan eskiten bayat devlet hastanesi inşaatini de incelesin sayın bakan yardımcısı tabeladaki bitirme tarihinin üzerinden 1 sene geçti halen bitecek sayın erol kavuncu bir ilgilensin artık...