Atalımlar’da icraatları anlattı

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın geleneksel Ramazan akşamları sohbetlerine devam ettiği bildirildi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 12:25
Atalımlar’da icraatları anlattı


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili  Yıldırım önceki akşam Yazıçarşı’da Atalımlar’ın Çay Ocağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek gece geç vakte kadar çay simit ve yoğun sohbet ortamında saatlerde geçirdi. Yıldırım’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Yıldırım, 10 yılda Çorum’a yaptıkları hizmetleri anlattı.

Yıldırım, Türkiye’nin dünyada artık gıpta ile bakılan bir ülke olduğuna dikkat çekerek; “Bu durum haliyle kıskançlıkları da beraberinde getiriyor. Türkiye’nin büyümesini, lider olmasını istemeyenler içerdeki işbirlikçileri ile birlikte her türlü oyunu çeviriyorlar. Ülkemizi karıştırarak ekonomimizi küçültmek, demokrasimizi kötü göstermek ve iktidarımızı istenmez kılmak isteyen bir takım çıkar çevreleri ve faiz lobileri mevcut. Ama bunlara karşı milletimizin verdiği emaneti göğsümüzü siper ederek koruyoruz. Diklenmiyoruz ama dik duruyoruz” dedi.

Yıldırım, Mısır’da yaşanan olaylara da dikkat çekerek, Mısır’ın darbeci yönetiminin tamamen barışçıl gösteri yapan insanların üzerine yaylım ateşi açmasının adeta bir soykırım uygulaması olduğunu kaydetti. Mısır’ın darbeci yönetiminin tamamen İsrail’in güdümünde ve onların istekleri doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çeken Yıldırım; “Darbeyi yaptıkları gün önce Refah sınır kapısını kapattılar. Gazze’yi tekrar açık hava hapishanesine çevirdiler. Müslüman insanların üzerine sabah namazı vaktinde kurşun yağdırdılar. Önceki gün 250’den fazla insanı şehit ettiler. 5 binden fazla insan yaralandı. Bu adamlar İsrail’den aldıkları emirlerle halkına savaş açmış insanlardır. Yaptıklarını şiddetle kınıyorum” dedi.







Son Güncelleme: 29.07.2013 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.