Güzel Ayak Medikal Bakım Merkezi açıldı

El-Ayak Bakım Merkezi ‘Güzel Ayak’ bugün düzenlenen törenle açıldı.

21 Haziran 2014 Cumartesi 14:42
 Güzel Ayak Medikal Bakım Merkezi açıldı


El-Ayak Bakım Merkezi ‘Güzel Ayak’ bugün düzenlenen törenle açıldı.


Yeniyol Mahallesi 1. Sokak Nalıncı İş Merkezi 3 katında hizmete giren Güzel Ayak Medikal Bakım Merkezi’nin açılışına Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Belediye Meclis Üyesi Lütfi Karaca ile davetliler katıldı.


Yapılan duanın ardından Güzel Ayak Bakım Merkezi’nin açılış kurdelesini Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Belediye Meclis Üyesi Lütfi Karaca ve işletme sahibi Podoloji Uzmanı Ayşe Tuzcu Berker kesti.


Güzel Ayak Bakım Merkezi Sahibi Podoloji Uzmanı Ayşe Tuzcu Berker, açılışa özel ayak masajı ve vücut bakımının ücretsiz olduğunu söyledi.


Güzel Ayak Bakım Merkezi’nde ayak sağlığı, medikal, batık tırnak, nasır tedavisi, cilt bakımı, solaryum, yosun terapisi, manikür-pedikür yapılıyor.


Güzel Ayak Bakım Merkezi’nde Podoloji Uzmanı Ayşe Berker ile asistanı Emel Şenel müşterilerine hizmet veriyor.

 




Son Güncelleme: 21.06.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.