İskilip-Tosya tüneli hizmette

2011 Şubat ayında başlayan İskilip-Tosya Karayolu Tünel inşaatı biterek hizmet vermeye başladı.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 12:24
 İskilip-Tosya tüneli hizmette

Uzunluğu 269 metre uzunluğundaki tünel iki şeritli yolla hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, gözler şehir içinde yaşanan sorunlana çevrildi.

1,5 kilometrelik şehir içi geşinde yer alan bölümün, yol seviyesinin yükselmesiyle birlikte evlerin çok derinde kaldığı eleştirileri seslendirilmeye başlandı.

V atandaşlar tarafından ifade edilen eleştirilerde, kurumlar arası anlaşmazlıklar nedeniyle, vatandaşın mağduriyetinin göz ardı edildiğini belirtti.

Kendilerine hizmet için yapılan çalışmalarda büyük hüsrana uğratıldıklarını dile getiren vatandaşlar, "Tosya yolu bu şekilde yapılacaksa varsın yapılmasın. Bu kadar insanı mağdur eden siyasi bir iradenin bizlere vereceği hizmette bir kenarda dursun. Biz kendi evimize rahat girip çıkamadıktan sonra bu hizmet kime? Biz şimdi buradan yetkililerimize sormak istiyoruz. Bizler evlerimize rahat girip çıkamazken siz bu yapılan çalışmalardan gururla bahsedebilecek misiniz?. Bizim yolumuz zaten tek şeritliydi. Bizleri mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Biz kendi evlerimizi rahat bir şekilde kullanmak istiyoruz. Yetkililerimizi biran önce göreve çağırıyoruz" dediler

Öte yandan şehir içi yol güzargahında yolun stabilize olmasından dolayı araç geçişlerinde yoğun toza maruz kaldıklarını belirten vatandaşlar, belediyenin bu konuda biraz daha duyarlı davranmasını isteyerek yolun sulanarak, kuru tutulmaması çağrısında bulundu.

(Mehmet Kaba/ www.iskilipliyiz.com)





Son Güncelleme: 01.07.2013 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.