Kafkas’tan Akpınar’a vefa

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Çorum'un Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın ailesini ziyaret etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:20
 Kafkas’tan Akpınar’a vefa


İlk olarak merhum Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın mezarını ziyaret eden Kafkas daha sonra Akpınar'ın baba evini ve ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Akpınar'ın adam gibi bir adam olduğunu dile getiren Kafkas, "Ahmet Başkan iyi bir adam, adam gibi adamdı, onu kaybetmek bizlere de zor geliyor. Ahmet başkanın Kargı sevdası bizi de heyecanlandırıyordu. O Kargı'yı çok severdi mekânı cennet olsun" dedi.

Ziyaretin ardından Kargı Belediyesi'ni ziyaret eden Kafkas, belediye başkanlığına seçilen Mustafa Başpınar'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başpınar'ın büyük bir sorumluluk aldığını belirten Kafkas, "Ahmet Başkan çıtasını yükseltmiş normalin üstünde bir başkanımızdı. Sizden onun bu değerlerini korumanızı bekliyoruz" dedi.

Kargı için her türlü hizmete hazır olduklarını belirten Kafkas, yeni devlet hastanesinde de büyük yol kat ettiklerini ve temelin çok kısa bir sürede atılacağını belirterek, "Hastanenin temelini Ahmet Başkan ile atmayı planlıyorduk nasip olmadı" dedi.

Ziyarette Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kamu hastaneleri Genel Sekreteri Turgay Happani, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile bazı partililer hazır bulundu.




Son Güncelleme: 24.07.2013 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.