Türkiye huzurun tarafında

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı,milletin huzurdan ve istikrardan yana tavır aldığını söyledi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:51
 Türkiye huzurun tarafında

Bağcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Laçin’i ziyaret etti.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçelerde danışma meclisi ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Bağcı ve Ceylan Laçin’de ‘Kardeşlik Sofrası’ verilen iftar programına katıldı.

Laçin’de ilçe danışma

Bağcı'nın Laçin ziyaretine İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Başkan Yardımcıları Rumi Bekiroğlu, Mümtaz Yılmaz, Nurettin Karaca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri  Murat Metin, Adnan Armağan, Mehmet Yetim, Memduh Akbaş, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Ünal Nalçacı, Kadın kolları başkanı A. Betül Gülgün, İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR katıldı. Nurettin Karaca'nın Divan Başkanlığında toplanan ilçe Danışma Meclisinde AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş ise, 4 yıllık belediye çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Altuntaş “1991’de ilçe olan bölgemizde  2009 yılına kadar yapılan hizmetlerin dört katı iş yaptık. Sokaklarımızın yüzde 90'nına kilit taşı döşettik. Parklar yaptık, Belediye parkımızı zenginleştirdik. Gölet ıslahı, piknik, mesire alanları yaptık. Lâçin'den kanatlı hayvan yatırımları için çalışma başlattık önümüzdeki aylarda 2 firma kanatlı yatırımına başlayacak.” dedi.

‘Millet Başbakan’a sahip çıktı’

İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, Türkiye'nin içinden geçtiği zor sürece dikkat çekerek, “Millet desteklediği lidere ve partiye daha güçlü sahip çıkmıştır. Menderes ve Özal'ı, milletin adamlarını iktidardan uzaklaştıranların oyunlarını artık anlamıştır. Milletimiz 11 yıldır Türkiye'yi büyüten, kalkındıran ve demokratikleştiren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarından kurtulmak için oynanan oyunlara ve senaryolara prim vermeyeceklerdir. Biz seçim çalışmalarımızı Mart 2013'de Sayın Başbakanımızın Haliç Kongre Merkezi’nden verdiği ‘Başlangıç Vuruşu’ ile başlattık.

Hükümet politikaları ve güncel siyasi gelişmeler üzerine de AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit bir değerlendirme yaptı.

Huzur ve istikrar

Bağcı’nın değerlendirmesi şöyle; “2009 küresel mali krizin kısmi etkisi hariç olmak üzere 11 yıldır büyüyen, gelişen, ihracatını artıran, tarımda yapacak konuma gelen Dünya'nın en büyük 6.tarım potansiyeline sahip konuma gelen, IMF'ye borcu sıfırlayan, kredibilitesi sürekli yükselerek yatırım yapılabilir seviyeye gelen, 50 havaalanını hizmete açan, Nükleer santralle enerji sorununu çözmek isteyen Türkiye'nin bu görünümü düşmanlarımızı, faiz lobilerini, silah tüccarlarını tedirgin etmiş endişelendirmiştir.

Son üç aydır yaşatılan hadiselerde büyük resmi görmek zorundayız. Türkiye'nin huzur ve güven ortamı hedef alınmıştır. Tıpkı 2001'de yaşananlar gibi binleri gecelik faizlerin yüzde 3500'lere, borçlanma faizlerinin %135'lere çıkmasını amaçlamaktadır. Türkiye çökertilmeye çalışılmıştır. Ancak milletimiz bu oyuna gelmemiştir. Türkiye'de hiç kimsenin yaşam tarzına bir müdahale asla söz konusu değildir. AK Parti iktidarı ile daha fazla özgürlük ve daha fazla demokrasi ortam sağlanmıştır. Özgürlük ve demokrasi adına yasadışı örgütlenmelere ve faaliyetlere de asla müdahale edilmeyecektir. Ülkenin huzuru, şehirlerin huzuru demektir. Şehirlerin huzuru ise hanelerin huzuru demektir "2001'de milletimiz bir gecede yoksullaşıp iflas etti. Cebi boşaldı, İşini kaybetti, işinde ve evinde huzuru kalmadı. Aynı şey tekrar yaşamak istemiyor" dedi. Bağcı ayrıca Belediye Başkanı Erdal Altuntaş'a üstün gayreti ve çalışmaları, hizmetleri nedeniyle tebrik ve teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

AK Partililer  daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak iftar için hazırlanan pazar yerinde yaklaşık bin kişi ile iftar açtı.





Son Güncelleme: 24.07.2013 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.