Heyelan yolu Aralık’ta açılıyor

İskilip-Çankırı karayolu Aralık ayında yeniden trafiğe açılacak.

16 Kasım 2020 Pazartesi 16:15
Heyelan yolu Aralık’ta açılıyor

Çorum’da geçen aylarda meydana gelen heyelan nedeniyle bir bölümü ulaşıma kapanan İskilip-Çankırı karayolu ilerleyen günlerde yeniden trafiğe açılacak.


AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kavuncu, ayrıca yol inşaatında çalışan işçilerle de sohbet etti.
İskilip-Çankırı-Ankara yolunun 42-47 kilometreleri arasındaki 5 kilometrelik yapım işinin 26 milyon 659 bin yaklaşık maliyetle ihale edildiğini hatırlatan Milletvekili Kavuncu, “İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasının ardından bölgede hummalı bir çalışma başlattı. İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar ilçelerimizi, Çorum Çankırı, Ankara illerimize bağlayan yolumuzda önemli ölçüde rahatlama sağlayacak olan Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor” dedi.


Kavuncu, İskilip yolunda da hummalı bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çekerek, yüklenici firmalara teşekkür etti.
Hatırlanacağı üzere İskilip-Çankırı yolunun 7. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaya başlanmıştı.

KAVUNCU’DAN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Bayat ilçesinde esnaflarla buluşan milletvekili Erol Kavuncu, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini hatırlatan Kavuncu, “Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri atlatacağız. Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımız, esnaflarımız oldu. Ancak devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de iş dünyamızın yanında olduğunu göstermiştir. Devlet millet içindir anlayışı ile hareket ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.
Son günlerde dünya genelinde artış gösteren korona virüs vakalarına da dikkat çeken Kavuncu, bu süreçte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısında bulundu.
Miletvekili Kavuncu’ya, ziyaretlerde Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve il genel meclis üyeleri eşlik etti.


İHA

Son Güncelleme: 16.11.2020 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2020-11-16 23:41:39

bu yol açımalı kaç ay oldu.
Tamir ve onarım eski iş yükyenici tarafından mı karşılandı.
Tosya İskilip YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
Belediye seçimlerinde Bahçeli İskilip i istiyor dedi. İskilip tamam da yol ne oldu.
İlçeye kültür merkezi kapalı SPOR salonu halen Şepir menbrkezinde yok