Genel Müdür talimat verdi

AK Parti heyeti Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile görüştü. Genel Müdür Hastane önüne dalma yol ve kavşak yapılması talimatını verdi.

09 Mayıs 2019 Perşembe 17:39
Genel Müdür talimat verdi

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile görüştü.

Yapılan açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan trafik yoğunluğunun çözülmesi için Çorum-Ankara istikametinde dalma yol ve kavşak çalışmasının başlatılması talimatını verdi.

Çorum heyeti Genel Müdür’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.05.2019 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-05-09 17:44:18

Yusuf Ahlatçı adamsın daha çook şeyler yaparsınız inşaAllah

Avatar
İhsan ÇEK 2019-05-10 01:05:52

Bu karar alınmadan önce Jeoloji ve İnşaat Mühendislerinin fikri alınmış mı acaba.Bakın Kapaklı ve Fitne dereleri birleşerek hastane bölgesinde Derinçaya bağlanıyor.Mevcut hastane yapılırken dere yatağının yönü değiştirildi.Şimdi yapılacak bir alt geçit bu dere yatağını dikine keser ki,bu da can ve mal kaybına neden olur.Yetkililere gerekli bilgi sanırım verilmedi,şimdiden uyarmak istedim.

Avatar
Ahmet 2019-05-09 20:07:19

Birde hastane çevresine ve çamur otoparklara el atsanız.

Avatar
Sungurlulu 2019-05-10 03:24:30

Bakın Yusuf Ahlatçı üç dört ayda Çorum’un ufkunu açacak işler için ilerleme kaydetti, çok iyi bir Çorum temsilcisi olacak o. Bilhassa havaalanı Çorum için çok gerekli, turizm, sanayii, prestij bakımından çok gereklidir havaalanı.