Yürü be Başkan, kim tutar seni!

Eski Başkan Külcü'nün bahar coşkusuyla yaptığı paylaşım, 'Yürü be Başkan, kim tutar seni' dedirtiyor

21 Mart 2022 Pazartesi 13:12
Yürü be Başkan, kim tutar seni!

GÜLESİN AĞBAL DEMİRER

Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşım dikkat çekerken, taraftarlarını da heyecanlandırdı.

Eski başkan Külcü, arkasında Türk bayrağı fonlu, üzerinde 'Çorum' yazılı kürsüde heybetli bir fotoğrafı ile baharın müjdecisi Nevruz mesajı verdi.

Baharın tazelenme, yenilenme anlamı taşıdığını hatırlatarak 'Yine yeni yeniden başlamak..' cümlesiyle yeni başlangıçların mesajını veren Külcü, o günü görmek için sadece sabırla bekleyeceklerini ifade etti.

Yaptıkları ve yapmadıkları ile Çorum siyasetinin önemli bir figürü olan Külcü'nün bu paylaşımı, takipçilerince heyecanla ve dahi ‘Sizi yine başkan olarak görmek isteriz başkanım, bağımsız bile kazanırsın, kazandırırız, birilerine de gereken dersi veririz, geliyor gelmekte olan yolun açık olsun başkanım’ gibi coşkulu sözlerle karşılandı. Külcü’nün paylaşımı ve ardından yapılan yorumlar, bize bile, 'Yürü be başkan kim tutar seni, küllerinden yeniden doğuyorsun, dönüşün muhteşem olacak' dedirtiyor doğrusu!

Ha bu arada,  Külcü, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayın yapan bir mecrada, AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde eski milletvekilleri ile Ankara’da yapılacak toplantıya davet edildiğini açıklamıştı. Külcü, daha önce de partisinin üst organları tarafından eski il başkanları, eski belediye başkanları ve eski milletvekilleri ile ilgili düzenlenen toplantılara katılmıştı. Kısacası sular ısınıyor, Külcü de antremanlara başlamış görünüyor.


 

Son Güncelleme: 21.03.2022 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Menderes 2022-03-21 13:51:13

Otur yerinde yemedigin halt kalmadiki..adim atamaz..attigi anda hapsi boylar..kendide biliyo..bu yuzden yargilanmiyor..kenarda otur denmis..kendide biliyor..

Avatar
tolga 2022-03-21 13:59:25

başkanım sen en iyilerine layıksın koy adaylığını cumhurbaşkanı seçelim.. (gaza fazla bastım galiba...)

Avatar
çorumlu 2022-03-21 15:07:03

Allahtan akp döneminde bu adam vardı da memleket hizmet aldı , 20 küsür yıllık iktidar sürecinden bu adamı çıkarın , resmen memleket hizmet alamayacakmış

Avatar
Menderes’e cevap 2022-03-21 14:46:04

Arkadaş Eşek ölür kalır semeri.Yiğit Ölür kalır eseri.Sizin gibilerin gözü kör olmuş.

Avatar
Çalma abii 2022-03-21 15:16:01

Haramı helali öğrendiyse buyursun, bitti herhalde maniler.

Avatar
Yetmemiş demekki 2022-03-21 15:17:18

Belediye başkanlığı, millet vekilliği, bilmem hangi bakanlığın müşaviri, hangisinin üst kurul üyeliği YETMEMİŞ YENİDEN SİYASETE IŞIK YAKIYOR. Allah senin o aç karnını doyurur merak etme, dediği gibi az sabretsin. Millete hizmet şiarlarıydı hani bu gibilerin. İlla kese illa kese. Ye babam ye. Hele kaç yerden maaş al ama kesmemiş belliki. BMW jiplerle fink atmaya senin hangi maaşın yeterdi acaba. Arkandaki davalara baksana sen, ayyuka çıkmış. Allah biraz ar versin herkese lazım.

Avatar
Recep 2022-03-21 14:06:15

Allah yar ve yardımcınız olsun başkanım, Çorumlu sizi bekliyor

Avatar
Söz bir... 2022-03-21 14:04:46

Hııı... sayın başkan demek ki milletvekili olma niyeti var ki hazırlık yapıyor.
Ne diyelim hayırlısı olsun, genç, dinamik çalışkandır ve hakkıdır olsun bakalım.
Treni mi getirir, hava alanı mı yapar bir
görelim.Belki yapar.