Çocukları Kur’an’a teşvik ediyor

Karakeçili Camii yaz Kuran Kursu öğrencileri yemekte bir araya geldi.

26 Haziran 2014 Perşembe 16:29
 Çocukları Kur’an’a teşvik ediyor


Karakeçili Camii yaz Kuran Kursu öğrencileri yemekte bir araya geldi.


Karakeçili Camii İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Akman’ın organize ettiği programda, 16 öğrenci öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet ettiler.


Karakeçili Camii İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Akman, çocukları yaz kurslarına teşvik edebilmek için zaman zaman bu tür etkinlikler yapacaklarını söyledi. Akman, “Camimize 17 öğrencimiz Kuran’ı Kerim’i öğrenebilmek için geliyor. Biz bu sayıyı daha yukarılara çekebilmek için, daha çok öğrenci toplayabilmek için çocukları teşvik etmeye çalışıyoruz. Zaman zaman bilgi yarışmaları düzenleyerek başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Bu organizasyonda bize maddi ve manevi destek sunan cami cemaatimize öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayı içerisinde de cami cemaatimize ve öğrencilerimize yönelik bir iftar programı düzenleyeceğiz.” dedi.


Akman, velilere seslenerek, çocuklarını yaz kurslarına göndermeleri konusunda daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu.






Son Güncelleme: 26.06.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burhan ilhan 2014-08-31 21:01:38

Bilmedikleri dilde öğrenecekleri
kuran hiç kimseye hayretmez