Kumbaradan kitaba...

Bahçelievler İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri, biriktirdikleri paralarla sınıf kitaplığı oluşturdular.

17 Nisan 2019 Çarşamba 23:16
Kumbaradan kitaba...

Bahçelievler İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri, biriktirdikleri paralarla sınıf kitaplığı oluşturdular.

Sınıf Öğretmeni Elif Bahçeci tarafından ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda kendilerine hediye edilen kumbaralarda para biriktirmeye başlayan öğrenciler, daha sonra              ‘kitap için biriktiriyoruz’ sloganıyla sınıf kumbarası oluşturup birikimleri ile kitap aldılar.

Sınıf Öğretmeni Elif Bahçeci, çocukların tutumlu olma alışkanlığı yanında kitap okuma bilinci kazanması açısından uygulamanın önemine dikkat çekerek, velilerin desteği ile Montessori tarzı sınıf kitaplığı yaptırdıklarını, böylece çocukların istediği kitabı kolaylıkla seçip okuyabildiğini ifade etti.

‘Okumayı seviyorum, kitabımı koruyorum’ logolu çantalarla kitaplarını evlerine götüren öğrenciler ise kendi birikimleri ile aldıkları kitapları keyifle okuduklarını belirttiler.

Son Güncelleme: 17.04.2019 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.