Ece geleneği sürdürdü

Ece Holding’in her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini önceki cuma günü grçekleştirildi.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 15:56
 Ece geleneği sürdürdü


Ece Holding’in her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini önceki cuma günü grçekleştirildi. 10 ve 15 yılını tamamlayan personele teşekkür plaketlerinin verildiği iftar yemeği yoğun katılımoldu.


Anitta Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Vali Sabri Başköy, Garnizon Komutanı J.Kd. Alb. Ahmet Çelik, Belediye Başkanvekili Mehmet Döngel, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, resmi kurum ve STK temsilcilerinin yanısıra çok sayıda iş adamı ve Ece çalışanı katıldı.


Ece Holding Onursal Başkanı İsmet Çenesiz'in de hazır bulunduğu gecede, ECE Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Onur ve İcra Kurulu üyeleri Ahmet Çenesiz ve Ömer Türker, tüm misafirlerini kapıda karşıladı.


İftar yemeğinin ardından Ece Holding İrca Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz, kısa bir selamlama konuşması ile davetlilere hitabederken, Ece Holding bünyesinde 10 ve 15 yılını tamamlayan personele protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.


Düzenlenen plaket töreninde 10 ve 15 yıllık personel olarak plaket alan isimler şu şekilde sıralandı;


Fazlı İpek, Galip Saltan, İsmail Hakan Gödek, Ahmet Yetim, Murat Yıldırım, Murat Cürük, Mehmet Tatlı Ahmet Atak, Özgür Şenol, Nihat Şen, Eray Çimen, Ahmet Çıplak, Mustafa Copcu,  Levent Kol, Murat Ahıska, Vedat Ünal, Celal Ciğerci, Vedat Ercan, Abdurrahman Şanal, Halil Tatlı, Mustafa Yaman,  Resul Gökçe,  Sadık Dur, , Mustafa Özşahin, Murat Özbudak,  Fatih Kaya, Murat Görür,  Alparslan Tosun, Serkan Demirci, Hakan Dilber, Muammer Eren, Adem Benli, Eyüp Kırcı, Rumi Karaman, Bekir Aşkın, Erkan Polat Sami Akkaya.


ISVEA’nın alınmasının yansımaları


Ece Holding İcra Kurulu Ahmet Çenesiz, İtalyan markası İsvea'nın satın alınmasının, Avrupalılar'dan daha iyi olduklarının ispatı olarak değerlendirdi. Anadolu iş insanı olarak önemli bir sınav verdiklerini bildiren Çenesiz, "Çorumlu bir firmanın yarım asırlık İtalyan markasını alarak, Avrupalılar'dan daha iyi üretim yapıp, daha hızlı büyütebileceğini ispatlayarak, şehrimize ve ülkemize olan inancın artırmasında karınca kararınca katkıda bulunmaya çalışıyoruz." dedi.


Ece Holding'in başarısında her kademedeki çalışanından ve yöneticisinden oluşan 900 kişilik Ece ailesinin payı olduğunu dile getiren Ahmet Çenesiz, Anitta Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde şunları söyledi, "Yıllarını firmamıza vermiş değerli arkadaşlarımızın emeklerini, geleneksek olarak bir iftar organizasyonunda sizlerle beraber kutlamak bizleri çok mutlu ediyor.


Firmamızın dünya arenasındaki başarısı Ece Ailesine mensup tüm arkadaşlarımızın samimi emekleri sayesindedir. Sektörümüz yoğun çalışma ve dikkat gerektiriyor, fakat yapılması "zor" yeni işlere, yeni ürünlere, yeni pazarlara hiç tereddüt etmeden girişebiliyor olmamız, inançlarını hiç kaybetmeyen  ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen 900 kişilik büyük Ece ailesi sayesindedir.


Bu büyük ekibin  özgüveni ve çalışkanlığı sayesinde, yaklaşık 50 ülke ve 300 den fazla yurtiçi satış noktasında Çorum da üretilen ürünleri alıcılarla buluşturuyoruz.  Ülkemizin ve dünyanın bir çok prestijli inşaat projesinde Çorum da üretilen ürünler kullanılıyor.


Grubumuz tarafından 2013 yılında  satın alınan, 52 yıllık köklü İtalyan Markası İsvea'nın Türkiye yapılanmasını geçtiğimiz günlerde tamamladık. Roma da kurulan İsvea'nın ikinci vatanı Hattuşa oldu.   İsvea bayilerini Roma'dan Hattuşa'ya sloganıyla Çorum'da misafir ederek gerek şehrimizi gerekse üretim tesislerimizi tanıttık.  


Ekip olarak ülkemiz adına, Anadolu iş insanı adına başka önemli bir sınav veriyoruz. Çorumlu bir firmanın yarım asırlık İtalyan markasını alarak, Avrupalılar'dan daha iyi üretim yapıp, daha hızlı büyütebileceğini ispatlayarak, şehrimize ve ülkemize olan inancın artırmasında karınca kararınca katkıda bulunmaya çalışıyoruz."



Son Güncelleme: 12.07.2014 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.