Karaevliya Köyü'nde asfalt çalışmaları incelendi

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan Karaevliya Köyü'nde asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

09 Eylül 2016 Cuma 13:56
Karaevliya Köyü'nde asfalt çalışmaları incelendi

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ İlçesi'ni ziyaret ederek, Karaevliya Köyü'nde yeni yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyareti sırasında Ceylan'a; Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet İldeniz, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Boğazkale İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Meteoğlu ve bazı partililer de eşlik etti.

Çorum Valiliği, İl Özel İdaresi ve milletvekillerinin işbirliği ile bu sene Çorum'da büyük bir hedef belirlendiğini, 2017 yılının sonuna kadar tüm köylerin asfaltının yapılacağını, hiçbir asfaltsız köy bırakmayacaklarını bildiren Ceylan, ayrıca kilit taşı olmayan, kanalizasyonu olmayan hiçbir köyün de kalmayacağını söyledi.

2008 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak yola çıktığında; "Benim köylüm, kırsalda yaşayan halkım artık çamura basmayacak" dediklerini hatırlatan Ceylan, bugün gelinen noktada bu sözün gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadığını anlattı.

Çorum Valiliği ve İl Özel İdaresi ile birlikte bir hedef belirlediklerini, bu sene tüm köylerin kanalizasyon problemini çözeceklerini, önümüzdeki yıl ise kilit parke taşı olmayan köy bırakmayacaklarını anlatan Ceylan, bu çerçevede Uğurludağ'a bağlı köylerin de tüm altyapı sorunlarının çözüleceğini ifade etti.

Uğurludağ'a bağlı köylerin içmesuyu sorununu çözecek Şendere projesi çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Ceylan, ödenek sorunu yaşanmaması için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Ceylan, "2 yılda Çorum'da 2 bin km. asfalt yapacağız. Senede 500 km'lik asfalt yapıyorduk, bu sene çift vardiya çalışılacak, taşeronla birlikte 2000 m2 asfalt çalışması yapacağız. Hiçbir köyün asfalt sorunu kalmayacak. Sadece asfalt değil köylerin tüm altyapı problemleri çözülecek" diyerek, tüm bunların yapılabilmesi için birlik ve beraberliğin, kardeşliğin öneminden bahsetti.

Şehit Ailesini Unutmadı

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ İlçesi'ni ziyaret ederek, Kırköylü şehit babası Battal Kirman'la bir süre sohbet etti.

Uğurludağ Kırköylü olan ve 1996 yılında Şırnak'ta şehit düşen Cengiz Kirman'ın babası Battal Kirman'ı evinde ziyaret ederek şehit ailesinin acısına ortak olan Milletvekili Ceylan, ülkemizin birliği, beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olanların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Şehit babası Battal Kirman ise duyarlı davranışından dolayı Milletvekili Ceylan'a teşekkür etti.

Ziyarete; Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet İldeniz, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Boğazkale İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Meteoğlu ve bazı partililer katıldı.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.