Hastaların çilesi sona eriyor

Çorum AK Parti heyetinden Çorum'un acil hekim ihtiyacını öğrenen Sağlık Bakanı, hemen talimatı verdi.

06 Şubat 2019 Çarşamba 15:33
Hastaların çilesi sona eriyor

Çorum AK Parti heyeti, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

ÇORUM'UN SAĞLIĞI KONUŞULDU

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve İl Başkan Yardımcısı Av. Murat Günay’ın hazır bulunduğu ziyarette, Çorum’un sağlık alanında yaşadığı sorunlar ve acil ihtiyaçları dile getirildi.

RADYOLOJİ UZMANI İHTİYACI İLETİLDİ

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilçe hastanelerinde bazı branşlarda görülen hekim ihtiyacının ivedilikle giderilmesini istedi.

Ceylan, Sağlık Bakanı Fahrettin  Koca’ya, bilhassa Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde radyoloji uzmanı branşında yaşanan yetersizliğin Ultrason ve Dopler gibi Girişimsel Olmayan ve Girişimsel  Radyoloji İşlemlerinde hastalara uzun süreye gün verilme çilesi yaşattığını, bunun da ciddi mağduriyetlere yol açtığını aktardı.

BAKAN TALİMAT VERDİ

Sağlık Bakanı Koca da, Çorum’a öncelikle acilen iki radyoloji uzmanı görevlendirilmesi ve kısa süre içinde iki Radyoloji Uzmanı daha ataması yapılması talimatı verdi. Hastaneye yeni atanacak hekimle birlikte toplam Radyoloji Uzmanı sayısı 8’e yükselmiş olacak. Böylece hastaların uzun süre tetkik beklemesinin önüne geçilerek mağduriyetler giderilecek.

Son Güncelleme: 07.02.2019 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2019-02-06 18:53:37

Yarın iki kişi daha istifa edip gidecek, yine kalacaz ortada. Niye istifa ediyor doktorlar? Çorumdan neden gitmek istiyorlar

Avatar
Bezgin Bekir 2019-02-06 21:05:37

Üç vekil bir doktor için Bakan’a gitmiş loooo, bu Çorum’a daha 15 yıl havaalanı yapılmaz.

Avatar
Adalet 2019-02-06 21:44:51

Eşim fizik tedavi için hastaneye gitmişti sıra vermişler biz seni telefonla ararız demişler yaklaşık 2 ay oldu hala fizik tedavi sırası gelmedi ne arayan var ne soran.

Avatar
Kuyruk 2019-02-06 16:38:16

Eskiden kuyrukta beklerdik şimdi ise randevu kuyruğunda bekliyoruz Doktorlar Özel hastanelere neden gidiyorlar asıl sorun bu

Avatar
Adamsın 2019-02-06 22:18:31

İlk önce elinizdeki leri tutun neden özel hastaneleri kaçıyorlar Bir de taşaron lara kadro verildi hizmet sıfır herkes Ahmet de sırtını dayamış iş yapmıyorlar Hastanede hizmet disiplin yok

Avatar
Diş hekimi 2019-02-07 12:14:43

Diş hekimiyim. Resim müzik öğretmeninden, en düşük seviyedeki polis memurundan hatta askeriyedeki çavuştan bile daha düşük maaş verıyor devlet bizlere.. Doktorların havası diyen arkadaşa ithafen.. Günde 40 hasta bakıyorsun üstüne tehdit küfür de cabası..

Avatar
Amin 2019-02-06 18:05:56

Güzel fotoğraf vermişler.Allah nazardan saklasın.İktidarları daim olsun.

Avatar
İskilipden 2019-02-06 20:04:10

Bu gün yöremiz vekilleri sahada ne güzel HEP SEÇİM OLSA YÜZLERİNİ GÖRÜRÜZ.
İLÇEMİZ ERİYOR.
TOSYA YOLU GÜNDEME GETİREN YOOOOOK.
İLÇE MEYDANA TOPLANDI. DİĞER MAHALLELER BOŞALIYOR.
CEZAEVİ İÇİN KADIN VEZAEVİ DÜŞÜNÜLMÜYORMUDUR?
POLİS OKULU, ASKERİ BİRLİK getirilmeli.
Ne kadar insan olursa o kadar hizmet yatırım ihtiyaç ödenek gelir
Kale altı evler dizaln edilmelidir.
İskilip kerkezde Kapalı otopark ihtiyacı vardır.
Çözüm üretilmelidir.