Ceylan moral verdi

Milletvekili Ceylan ile Belediye Başkan Adayı Gül, Çorum Belediyespor Tesisleri'nde teknik ekip ve futbolcularla buluştu

02 Şubat 2018 Cuma 21:58
Ceylan moral verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, futbolcularla bir araya geldi.

Çorum Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette yasal nedenlerden dolayı Kulüp Başkanlığı görevini bıraktığını açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Gül, yöneticileri Ömer Balaban, Mustafa Altunkaya, Alper Tığlı, Abdulkadir Kirdaban, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu.

Çorum Belediyespor’un  Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sultanbeyli maçı başta olmak üzere ligde kalan tüm maçlarında başarı dileklerinde bulunan Milletvekili Ceylan, Belediye’de yapılan değişimin siyasi bir değişim olduğunu ifade ederek, bunun takıma kesinlikle yansımayacağını dile getirdi. Ceylan, “Yapılan bu değişim siyasi bir karar. Bu durumun takıma etki etmesi söz konusu değil. Dışarıda konuşulan olumsuz söylemlere kulak asamdan işinizi yapın. Bizler her zaman arkanızda olacağız. Siz bir adım gelin, biz 10 adım gelelim. Bizim sizlerden tek isteğimiz sezon başında koyduğunuz hedef doğrultusunda yolunuza devam etmeniz. Biz bütün imkânlarımızla arkanızda olacağız. Bundan kesinlikle şüpheniz olmasın” dedi.

‘ENDİŞEYE MAHAL YOK’

 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Gül de, yeni oluşturulacak yönetimle birlikte kulübün işleyişine devam edeceğini ve kimsenin endişeye kapılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Son Güncelleme: 03.02.2018 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 2018-02-02 23:49:56

Gerçek çorum spora bu kadar destek verseydin Ahmet Sami Ceylan 2.ligde idi. Farkındaysan onursal başkanı Muzaffer Külcü'nün spor kulübüne moral veriyorsun.

Avatar
Bravo Galip Bey 2018-02-03 08:24:14

Tüm yazdıklarına katılıyorum. Ancak bunda anlamayacak ne var. Külcü'yü istedikleri gibi kullanamadılar Zeki Gül'ün nasıl davranacağı belli değil mi? şimdiden Çorum bitmiştir.

Avatar
Galip 2018-02-03 02:55:12

Sn vekilin adalet ve tecelli anlayışı buysa söyleyecek sözümüz yok.Değilse 1.Niye zeki gül 2.Bu kadar mağdur varken teselli bekleyen neden sporculara teselliye gitti. 3.Muzaffer Külcünün çok yakın çalışma arkadaşı olan zeki gülle bu şehri adalet eşitlik üzerine nasıl yöneteceksiniz. 4.Zeki gülün bu konuda Çorumu aydınlatması gereken sorular yok mu. 5.Siz bu soruları sormanız gerekmedi mi. 6. 2019 yılında seçmene nasıl izah edeceksiniz. 7.Meclis üyelerinin geçmişte almış oldukları yanlış kararlardan dolayı zeki gülün ne gibi olumlu çalışması olacak ya da siz bu kararları sorgulayıp geri işletebilecek misiniz. 8.Belediyenin kaybettiği maddi ve manevi kazanımlar konusunda ne gibi yarınlarını olacak. 9. Bu kadar meseleyi zeki gülle adil şeffaf şekilde çözebilecek misiniz. 10. zeki gül objektif davranan bilecek mi. 11. Siz vekil olarak zeki gülle yanınızda poz vererek geçmişte her şeye hiç bir şey yapmadan nasıl sesiz kalacaksınız. 12. zeki gülün gelmesinde vermiş olduğunuz kararı topluma hangi gerekçelerle anlatmayı düşünüyorsunuz. 13.Madem sonuç bu şekilde tezahür edecekti. içinize sindi mi. 14. Zeki gül yakın çalışma arkadaşı hatalar yaptığında gerekli uyarıları ,duruşu hatta istifa etmek pahasına millet ve Ak parti için bunu neden şimdiye kadar yapmadı.

Avatar
İskilipden 2018-02-02 22:32:03

Sayın vekilim İskilip şehir stadyumu desteklerinizi bekliyor doğal bir stadyum çimlere bakım ve ilgi ihtiyaç var ayrıca İskilip'te kapalı bir spor salonu yoktur gençlik/ kültür merkezi, tiyatro/sinema salonu olmadığını da biliyor olmanızdır. İskilip'e Sağlık Bakanının katılacağı İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin açılışında müjde vermenizi diler, ihtiyaçları karşılamanızı oy veren bir seçmen olarak temenni ederim

Avatar
Kral 2018-02-03 00:37:43

Bu işler hep böyledir. Kral öldü. Yaşasın yeni kral meselesi

Avatar
Valdo 2018-02-03 08:20:32

A. Sami Ceylan'ı anlayan çözen varsa beri gelsin ÇÇorumspor'U birlikte düşürdüler.

Avatar
Vekiller nerede? 2018-02-03 06:46:39

Reis geldi gitti bir tek belediye başkanımı Çoruma engel vekiller ne yaptı Çoruma niye oy veriyoruz memleketimize hizmet için seçim bitti Çoruma uğramazar artık haftalık brifing vermeleri gerekir bu hafta şunu şunu yaptık bu hafta şunun teklifini verdik vs.Çorum a ilgi gösterin inşAllah seçim vekil tercihli olur sıralamalı olmazda çalışan çalışmayan belli olur