‘Gül bayrağı daha ileriye taşıyacak’

AK Parti il Başkanı Karadağ, parti binasında meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda ilk açıklamasını yaptı

02 Şubat 2018 Cuma 16:29
‘Gül bayrağı daha ileriye taşıyacak’

AK Parti il Başkanı Mehmet Karadağ, parti binasında belediye meclis üyeleri ile yaptığı istişare toplantısında, Muzaffer Külcü’nün istifasının alınmasının ardından gelişen süreci değerlendirdi.

Dün akşam saat 19.00 itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakan Binali Yıldırım ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın katılımıyla  değerlendirme toplantısı yaptıklarını hatırlatan Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum Belediye Başkan Adayı Zeki Gül ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ve kendisiyle ayrı ayrı ve hep birlikte görüşerek değerlendirme yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti İl Kongresi için geldiği Çorum’da gerek salon dışında gerekse salonda muhteşem bir kalabalıkla karşılaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini vurgulayan Karadağ, “Sayın Cumhurbaşkanımızın isteği doğrultusunda Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü istifa etti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve arkadaşları Çorum’a geldi,  parti içi temayül ve değerlendirme yapıldı. Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Gül’ün başkan aday olması tespit edildi. Dün akşam 19.00 itibariyle genel merkezde Cumhurbaşkanımızın başkanlığında başbakanımızın katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Görüşmede Çorum’u değerlendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlerle ayrı ayrı ve hep birlikte görüşmeler yaptı. Pazartesi günü yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde Zeki Gül’ün adaylığında seçime gidilecek. Pazartesi günü Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya ile yardımcıları yine Çorum’a gelecek. Parti içinde değerlendirme yapacağız. Belediye Meclisi toplantısı ve seçimi sonrası tekrar grup toplantısı yapacağız. Muzaffer Külcü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Belediye Başkan Adayı Zeki Gül’ün devralacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Bundan sonra Teşkilat ve belediye olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-02-02 16:35:50

ben ticarette düşenin dostu olmaz diye bilirdim siyastte te öyle bak 9 yıl belediye başkanlıgı yap hizmete bi teşekkür yok gerçi kırsalın verdigi oya yüzde 83 lerede yoktu

Avatar
Karadağ'a 2018-02-02 18:38:10

Türk toplumunda bir algı vardır. geldiğinle gideceksin. Bu yüzden Zeki Gül'ün ve sizin yaptığınız pek yakışmadı. Ne oldu Çorum'a kimse yeterli değilmiydi ki Muzaffer Külcü'nün en yakınındaki ismi başkan yaptınız.