Çorum FK 0-2 Giresunspor

Trendyol 1.Lig 2. Hafta karşılaşmasında Çorum FK evinde Bitexsen Giresunspor'u konuk etti.

18 Ağustos 2023 Cuma 21:14
Çorum FK 0-2 Giresunspor

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Ahlatcı Çorum FK sahasında Giresunspor'a 2-0 yenildi.

Maçtan dakikalar

9. dakikada savunma arkasına atılan topta Zargo Toure ile kaleci Ali arasındaki anlaşmazlıkta meşin yuvarlakla buluşan Çekdar'ın sağ çaprazdan vuruşunda top üstten az farkla auta gitti.

22. dakikada ceza sahası sağ çaprazdan Mert'in vuruşunda top direğe çarparak dışarı çıktı.

25. dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Şahin'in pasında Çekdar, kaleci Ali ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi. 0-1

47. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Thomas kafayla indirdiği topu Ozan Sol vurdu, Anıl meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.

82. dakikada orta alandan savunma arkasına atılan topla hareketlenen Çekdar'ın pasında Mert Han'ın şutu filelere gitti. 0-2

88. dakikada sağ kanattan Serkan’ın uzun pasında Eren'in ceza sahası içinden vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Güner Mumcu Taştan, Salih B. Demirel

Ahlatcı Çorum FK: Ali, Zargo Toure, Ferhat, Atakan Akkaynak (Eren dk. 80), Thomas Verheydt, Gökhan Karadeniz (Murat dk. dk. 71), Serkan, Hermenegildo (Suat dk. 71), Adem, Erkan, Ozan (Ahmet İlhan dk. 71)

Teknik Direktör: Tahsin Tam

Giresunspor: Erkan, Talha, Merthan (Mehmet dk. 90+1), Çekdar Orhan, Şahin, Ertuğrul, Vukan Savicevic (Emre dk. 78), Erol Can, Anıl Yiğit, Furkan (Enishan dk. 55, Kasım dk. 78), Faruk

Teknik Direktör: Mustafa Kaplan

Goller: Çekdar Orhan (dk. 25), Merthan (dk. 88) (Giresunspor)

Sarı kartlar: Ozan, Suat (Ahlatcı Çorum FK), Erkan, Faruk (Giresunspor)

İHA

Son Güncelleme: 19.08.2023 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2023-08-18 23:56:25

Gençlik ve Spor il müdürü istifa etmeli.Kale arkası maç başında kontrol ettiğimizde E tribününün çoğu koltuğu kırık ve koltuk yok.Milleti kandırmayın bari stat hazır diye.Belediye Başkanı da nasıl kontrol etmiş Anlamış değiliz.Hiç mi görmezsiniz Arkadaş.

Avatar
İsmail 2023-08-18 23:03:14

Aslında takım geçen haftadan iyi oynadı Giresun pırpır bir iki futbolcusuyla işi bitirdi hollandali gördüğüm en ağır futbolculardan eskiler bilir kaptan Salih vardı ondanda ağır sanki ayaklarına ağırlık bağlamış belinde ip bağlamışlar biriside o ipi çekiyor

Avatar
Çorumlu 2023-08-18 23:28:06

Giresun yerden sağlam futbol oynadı,%100 defans hatalarından hezimete gidebilirdi.Maçın tamamında konuk takım üstündü.Rakip takım 18i içinde ilk devre havada tek bir topla buluşan olmadı.Çorumspor yerden oynamadığı pasların tamamına yakınını kaybetti.Umarım Tahsin Tam hocamız gerekli taktik ve tedbirleri alır.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-08-18 23:30:17

Bizim futbolcular sanırsın Tff 2.lig de oynuyorlar, oynadığınız lig Tff 1.lig, faul yapmazsan golleri yersin. Defansın ve kalecinin amatörce yaptıkları hareketler iki gol yememize sebep oldular. Faul yapmak çokmuş zor. Fair play ödülümü kazandınız. Acemi futbolcularla bu ligde dipten çıkamayız. İşimiz çok zor. Tff 1.lig de acemice hareketlere acımazlar cezayı keserler.Taraftara yazık.

Avatar
Eren 2023-08-19 08:48:38

Eren Aydın bu takımda ilk 11 oynar , 80 de oyuna girdi bir topu direkten döndü. Hoca oyuncu değişikliğinde yanlışlıklar yaptı, oyuncu değişikliğinden sonra takım oyundan düştü, Gereldoyu sağ kanadı kullanamadı. İnşAllah iyi olur