Cansuyu’na yeni temsilci

Ahmet Akif Çoban Cansuyu Derneği Temsilcisi oldu

30 Ocak 2018 Salı 23:00
Cansuyu’na yeni temsilci

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliğine Ahmet Akif Çoban getirildi.

Cansuyu Derneği, mazlum coğrafyalarda Filistin başta olmak üzere Suriye, Irak, Afganistan, Doğu Türkistan, Arakan, Somali, Nijer, Burkina Faso ve onlarca ülkeye gerek Ramazan ayında ve gerekse Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini gözeterek yardım iletiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Cansuyu Derneği gönüllüsü olarak Afrika ülkelerinde görev alan Ahmet Akif Çoban, en son geçtiğimiz kurban bayramında Burundi'de ihtiyaç sahiplerine katkı sunmuştu.

Cansuyu Derneği Çorum Temsilcisi Ahmet Akif Çoban, yaptığı açıklamada, dünya Müslümanlarının dertlerine derman olmak, her türlü olumsuzlara zor şartlara rağmen kıtalar ötesinde yaşamını sürdürmek isteyen ırkı, rengi, dili bir olmasa da insan olan, Müslüman olan kardeşlerimize destek için bu ulvi görevi şahsına layık gören başta Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’ye teşekkür ederek, “Biz inanıyoruz ki hayra vesile olan, o hayrı yapanla aynı ecri, sevabı kazanır, gayemiz tüm insanlığın saadeti için mücadele etmek, Allah'ın rızasını kazanmaktır. Bu kutsal görevde siz değerli kardeşlerimizin maddi ve manevi desteklerinizi bekliyor, Rabbim yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarda cihad sevabı nasip eylesin.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.