Belediye açıkladı, ‘Yolun sonu göründü’

Çorum Belediyesi Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayan caddedeki çalışmalarda yolun sonunun görüldüğünü açıkladı.

05 Temmuz 2020 Pazar 10:57
Belediye açıkladı, ‘Yolun sonu göründü’

Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısında alınan kararla Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayan yolun ismi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi olarak belirlenen yolda gerçekleştirilen çalışmalarda artık sona yaklaşıldığı bildirildi. Çorum halkının uzun yıllardan beri açılmasını beklediği caddenin şehir içi trafiğini de önemli oranda rahatlatacağı hatırlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaları büyük bir hızla devam eden caddede incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Belediye Meclis Üyeleri, Karakeçili Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın ile birlikte yaptığı incelemede açıklamalarda bulunan Başkan Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti hükümetleri zamanında Türkiye’nin duble yollar ve otoyollarla örüldüğünü vurgulayarak “Çorum Belediyesi olarak bizler de Çorum’umuza yakışan yollar yapmaya gayret ediyoruz. Aslfaltı olmayan, eskiyen tüm bölgelerimizde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarımızı büyük bir aşkla sürdürüyoruz.” Dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin Çorum için çok önemli bir cadde olduğunu, şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacağını dile getiren Başkan Aşgın, “Tüm dünya mazlumlarının umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi, yeni caddemize ve şehrimize çok yakıştı. Caddemizdeki çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp caddemizi hizmete açacağız. Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde yolun sonu göründü.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.07.2020 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-07-05 11:35:27

İşte Çorum'a bir Muzaffer külcü eseri daha

Avatar
Hayırlı olsun.. 2020-07-05 20:37:21

Yorumları okuduğumda destek olmaktan çok köstek olma eğilimi içinde olanları anlamıyorum gerçekten...Yıl 2020 hala siyaset peşindesiniz sonra Yozgat böyle şöyle bu kafayla gittiğimizde daha çok dövünürüz..

Misafir Avatar
Kıyaslamak ise 2020-07-07 13:19:38 @Hayırlı olsun..

Hadi oradan diyeceğim.Yozgat ile Çorum kıyaslanamaz.Şehire yatırm gelmiyorsa siyasetçiler yetersizdir. Halk siyasetçiyi yatırım için zorlamalı.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Orhan 2020-07-05 11:09:45

Beş yolun birleşimi kavşağı merak ediyorum, nasıl çözülecek.

Misafir Avatar
Para para para kısaca money veya cash 2020-07-07 14:51:56 @Orhan

İşin aslı yol bahane,inşaat ve beton sektörü için cadde şahane,yeni yol açıldı.Yeni arsalar üretildi.Yol faal hale gelsin,inşaatlar yapılacak.Binalar çıkılacak.Müteahhitler parra kazanacak.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mustafa KANAY 2020-07-05 12:45:56

Harbiden o kavşak çok kötü olacak, felç olacak, korna kavga eksik olmayacak.Yanınd a 2000 kişilik ortaokulun olması da ayrı bir renk katacak.Rezillik şimdiden net. Çorum'a kalıcı bir eser daha... Tıbkı Osmancık yolundaki ucube köprü gibi... Sizleri güzelliklerle yad edeceğiz.

Avatar
BECERİKSİZLİĞİN DANİSKASI 2020-07-05 15:09:26

5 yol nasıl olacakta bir kavşakta birleşecek ve o kavşak bu trafiği nasıl kaldıracak. Sonunda rezalet olacak. Kafamız dank edecek ama nafile. Bir ton para heba edildi. Olan çorumluya oluyor malesef. Basiretsizlik ama bu kadar da KÖR olunmaz yahu.

Avatar
vatandaş 2020-07-05 16:40:44

İyi Güzel Yapanlardan Allah Razı Olsun
Yolun Eksiklerini Söyleyeyim;
Yol İmam Hatip Lisesine Gelince Daralıyor;Halkız Zaten Yol Kenarına Park Yapıyor Yol Tamamen Daralıyor.
O Yol 23 Nisan Kavşağında Nasıl Birleşecek
Çorum Belediyesi 4 Yol Kavşaklarını Yapamadı Daha Trafik Düzenini Sağlayamadı
Acaba Burada Nasıl Bir İşlem Yapacak Bunu Başarabilecek mi
Bu Yeni Açılan Caddelerin Hiç Birisinde Aydınlatma Yok
Nasıl Yapılacak Acaba Asfalt mı Kırılacak Yoksa Kaldırım mı
Milletin Parası Neden Boşa Harcanıyor
Bir Yetkili Çıkıp Bunu Cevaplasın...
#Haber Yorumu

Avatar
Vatandaş 2020-07-05 16:41:34

#Haber Yorumu
habercim19.com Olarak Bunu Sorgulayabilirmisiniz Bu Konuyu Gündeme Taşıayabilirmisiniz Bu Yorum İçeriği İle Haber Yapabilirmisiniz

Avatar
Vatandaş söyledi. 2020-07-05 17:47:42

Gazi caddesinden,imam hatip tarafına dönen şeritler,geliş hattına göre,neden daha geniş?Trafik yoğunluğunun daha fazla olacağı mı öngörülmüş?Böyle bir öngörü varsa,Gazi caddesinin üst tarfından imam hatip tarafına yoğunluk yaşanacağını sanmıyorum.Yolun planlanması tam bir acemilik eseri olmuş diyebilirim.Eski ders araçları bölümünde keskin bir dönüş var,araçlar açısından sıkıntı yaratır.Yapıldıktan sonra tekrar tadilat yapılmasın.Şimdiden düzgün ve işlevli bir yol inşa edilsin.

Misafir Avatar
İş bilmek 2020-07-07 12:52:24 @Vatandaş söyledi.

Vatandaş dinledi...Çevreye otopark planlaması yapılsa da,vatandaş İmam hatip civarına kadar park etmese olmaz mı?İmam hatip civarına park edip,neredeyse bir km yol yürüyüp,işine gidecek.Sadece bu planlamaya gülünür.Ha.Ha.Ha.Yolun Gazi caddesi girişi de,çıkışı da tam bir facia...

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Vatandaş dinledi 2020-07-05 18:13:28 @Vatandaş söyledi.

yolun bir tarafı iki şerit diğer tarafı üç şerit.. üç şeritli yolun bir şeridine park etme izni verilecek.. gazi caddesinden gelen bir kişi bu yola girip aracını yol kenarına park ederek işine gidecek... iki şeritli yola ise park edilemeyecek.. böylece her iki yolda iki şeridi aktif olmuş olacak...

Beğenmedim! (1)