Yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor

Çorum Valiliği görevine atanan Mustafa Çiftçi’nin yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor.

05 Kasım 2018 Pazartesi 18:53
Yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor

Son kararnameyle Çorum Valiliği görevine atanan Mustafa Çiftçi’nin muhtemelen yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre, Vali Mustafa Çiftçi, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile bir görüşme yaptıktan sonra yeni görevine başlamak üzere ilimize gelecek. Vali Çiftçi’nin TBMM Başkanı Yıldırım ile yarın görüşmesi bekleniyor.  

Son Güncelleme: 06.11.2018 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoş geldiniz 2018-11-05 21:44:05

Sayın VALİMİZE başarılı vazifeler dileriz. Konyada ÇUMRA da kurulu TORKU BENZERİ çiftçi kooperatifçiliğin Çorum dada uygulamasına öncülük yaymasını dileriz. Sayisi gederek erkan çiftçi üyeleri ile dünyanın 4 bir yanına ürünler rağbet gören katkısız doğal üründe 1. Numara TORKU.
İlçeler ERİYOR küçülüyor.KONYA HADIM KİRAZI, NİĞDE KAYSISI, KİRAZI GİBİ İHRAÇ BODUR MEYVECİLİĞİN GELİŞMESİ VE DE TÜRKÜYENİN 4.BÜYÜK KAVŞAĞI YAPIMI DEVAM EOEN TOSYA İLE İSKİLİP ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMASININ BAŞLAMASI MÜJDESİNİ SAYIN VALİMİZDEN duymak İSKİLİP HALKINA MUTLULUK VERECEKTİR.
İSKİLİP DOLMASI (düğünlerde yapılır Konya pilavına benzer) ve RAMAZAZANDA İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ İSKİLİP KEŞKEĞİ yemeğe bekleriz. Allahım hayırlı hizmetler nasip etsin.